Morteza-1992 کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 18, 2014 #1 با سلام یک عدد از این بازی موجود میباشد در حد آک آک آک که هیچ تفاوتی با نو نداره و فقط سلفون روش کنده شده فروش به قیمت 130 تومان میباشد و یا با بازی های دیگه هم تعویض میشه هر پیشنهادی بود بفرمایید با تشکر آخرین ویرایش: Apr 18, 2014
با سلام یک عدد از این بازی موجود میباشد در حد آک آک آک که هیچ تفاوتی با نو نداره و فقط سلفون روش کنده شده فروش به قیمت 130 تومان میباشد و یا با بازی های دیگه هم تعویض میشه هر پیشنهادی بود بفرمایید با تشکر
THE CORRE کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 18, 2014 #2 سلام اگه تهران باشی با بازی فیفا عوض میکنم و 20 تومن سر میگیرم
Morteza-1992 کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 19, 2014 #4 با تیف فعلا تعویض ندارم فیفا هم دارم با تشکر بتل و اینفیمس و ......... بالا باشن لطفا یا فروش قیمت 130
با تیف فعلا تعویض ندارم فیفا هم دارم با تشکر بتل و اینفیمس و ......... بالا باشن لطفا یا فروش قیمت 130
T TITAN FALL کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Apr 19, 2014 #5 سلام .بازیه infamous رو دارم 50 تومان سر میگرم .
Morteza-1992 کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 19, 2014 #7 همچنان موجود هستش - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط pesarbache: عزیز با tomb raider عوض میکنی؟ بیشتر... نه متسافانه دوست من رو نسل قبل بازیش کردم شرمندت شدم
همچنان موجود هستش - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط pesarbache: عزیز با tomb raider عوض میکنی؟ بیشتر... نه متسافانه دوست من رو نسل قبل بازیش کردم شرمندت شدم
Morteza-1992 کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 20, 2014 #11 نوشته شده توسط simore: سلام با infamous میزنم 50 سر میگیرم بیشتر... من از اين پولا ندارم عزيز !! - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط mohsen12: سلام عزیز با کلیزون عوض میکنی؟ بیشتر... كيلزونو بازي كردم رفيق شرمندت شدم - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط HoR!ZoN: با کیلزون عوض میکنی؟ بیشتر... دوست گل من كيلزونو بازي كردم ببخشيد - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط TITAN FALL: سلام .بازیه infamous رو دارم 50 تومان سر میگرم . بیشتر... جالب اينجاس هر كي ميخواد ٥٠ سر بگيره فقط ١ پست دلره
نوشته شده توسط simore: سلام با infamous میزنم 50 سر میگیرم بیشتر... من از اين پولا ندارم عزيز !! - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط mohsen12: سلام عزیز با کلیزون عوض میکنی؟ بیشتر... كيلزونو بازي كردم رفيق شرمندت شدم - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط HoR!ZoN: با کیلزون عوض میکنی؟ بیشتر... دوست گل من كيلزونو بازي كردم ببخشيد - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط TITAN FALL: سلام .بازیه infamous رو دارم 50 تومان سر میگرم . بیشتر... جالب اينجاس هر كي ميخواد ٥٠ سر بگيره فقط ١ پست دلره