C cheguevara. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 31, 2014 #1 سلام دوستان یک عدد inFamous ss ریجن 2 دارم دیسک و قاب بازی کاملا سالم اند بازی پلمپ بوده تعویض هم میتونیم بکنیم من تهران هستم، غرب تهرانم قیمت مقطوع : 151 آخرین ویرایش: May 31, 2014
سلام دوستان یک عدد inFamous ss ریجن 2 دارم دیسک و قاب بازی کاملا سالم اند بازی پلمپ بوده تعویض هم میتونیم بکنیم من تهران هستم، غرب تهرانم قیمت مقطوع : 151
|| ArkoA || کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 May 31, 2014 #2 عزیز عکس بزار با نام کاربری با بتل عوض میکنی ؟
C cheguevara. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 31, 2014 #4 نوشته شده توسط Gamesaction: عزیز عکس بزار با نام کاربری با بتل عوض میکنی ؟ بیشتر... از راهنماییتون سپاسگذارم فقط تهران مد نظر بنده هست,عذر خواهی میکنم - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط ezio connor: عکس اضافه کنید برادر +منتظر جوابتون هستم بیشتر... اضافه شد +پخ شد - - -ویرایش - - - تصاویر اضافه شد
نوشته شده توسط Gamesaction: عزیز عکس بزار با نام کاربری با بتل عوض میکنی ؟ بیشتر... از راهنماییتون سپاسگذارم فقط تهران مد نظر بنده هست,عذر خواهی میکنم - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط ezio connor: عکس اضافه کنید برادر +منتظر جوابتون هستم بیشتر... اضافه شد +پخ شد - - -ویرایش - - - تصاویر اضافه شد
C cheguevara. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 1, 2014 #6 نوشته شده توسط ezio connor: جواب ما رو هم بده دوست عزیز بیشتر... بله حتما", در خدمتتون هستم پ.خ شد
ezio connor کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 1, 2014 #8 نوشته شده توسط cheguevara.: بله حتما", در خدمتتون هستم پ.خ شد بیشتر... برا من چیزی نیومده شماره تماس بفرستید واسه امروز قرار بزاریم ممنون
نوشته شده توسط cheguevara.: بله حتما", در خدمتتون هستم پ.خ شد بیشتر... برا من چیزی نیومده شماره تماس بفرستید واسه امروز قرار بزاریم ممنون
C cheguevara. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 1, 2014 #9 نوشته شده توسط Morteza-1992: با فيفا تعوض داريد؟ بیشتر... نه دوست عزیز فوتبالی نیستم - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط ezio connor: برا من چیزی نیومده شماره تماس بفرستید واسه امروز قرار بزاریم ممنون بیشتر... عذر خواهی میکنم پاسخ دادم.
نوشته شده توسط Morteza-1992: با فيفا تعوض داريد؟ بیشتر... نه دوست عزیز فوتبالی نیستم - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط ezio connor: برا من چیزی نیومده شماره تماس بفرستید واسه امروز قرار بزاریم ممنون بیشتر... عذر خواهی میکنم پاسخ دادم.
ezio connor کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 2, 2014 #10 با بازی بنده تعویض کردیم تشکر فراوان دوست عزیز :d
M mohsenbahari کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 3, 2014 #11 سلام.من هم غرب تهرانم.بازیرو میخوام.چطور قرار بذاریم؟
C cheguevara. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 3, 2014 #12 نوشته شده توسط mohsenbahari: سلام.من هم غرب تهرانم.بازیرو میخوام.چطور قرار بذاریم؟ بیشتر... جناب پست بالا رو بخونید :d
نوشته شده توسط mohsenbahari: سلام.من هم غرب تهرانم.بازیرو میخوام.چطور قرار بذاریم؟ بیشتر... جناب پست بالا رو بخونید :d