فروش وسايل xbox360 با قيمت مناسب

residentevil4

کاربر سایت
Rating - 100%
7   0   0
دوستان بالاخره دستگاه ما هم به رحمت خدا رفت دستگاهي كه 1 ماه بيشر عمرش نبود و از بچه هاي همين سايت خريده بودم، دستگاه رو براي تعمير هم بردم ولي گفتن ديگه دستگاه بشو نيست خلاصه مي خوام وسايل وقطعاتشو بفروشم و با پولش فعلا يه psp بگيرم تا در آينده يه ps3 بگيرم و با خيال راحت بازي كنم و از اين نترسم كه دستگاهم 3 چراغش روشن ميشه...
قيمتها::arrowd:

هارد .......................................75 تومان
دسته ي بيسيم........................35
component HD كابل .................20
هدست...................................10
آداپتور110................................10
درايو سامسونگ.......................60
6 عدد بازي..............................18
500w ترانس ...........................10
اگر قاب دستگاه و بقيه ي قطعاتش هم بدردتون ميخوره بگيد، اگر هم كسي همه ي اين قطعات رو با هم خريدار باشه با قيمت بهتري بهش ميدم و تصميم دارم كه هرچه زودتر اين قطعات رو بفروشم. بازيها: Gears Of War - Bioshock - Dirt - Dead Rising - Ghost Recon 2 - Dead Or Alive 4/ U- PAL ) همه ي بازيها free هستند به جز doa4.

اخر تابستون هست هرکی بخره ضرر کرده چون بعد از مهر قیمت ها میشکنه و هی میاد پائین
فكر نكنم كسي از خريد قطعات دست2 اونم قطعاتي از قبيل هارد و دسته و... ضرري بكنه چون قيمت اينا فكر نكنم ربطي به آخر و اول تابستون داشته باشه.

آخرین ویرایش:
براي اينكه همش بايد بترسي كه يه وقت دستگاهت 3 چراغش روشن نشه كه مال من هم شد.
.

دوست عزیز این حرف رو نزن.من خودم دستگاهم رو دست دو گرفتم.خدا رو شکر تا حالا هم مشکلی نداشته.اگر بخوای هرچی بخری و از بعدش بترسی باید.......

آقا تسلیت میگم !!!

Dead Or Alive 4 روی چه دیسکس هستش؟؟

در ضمن جعبه مقوایی دستگات به همرا یونولیتهای داخلش رو چند میفروشی؟؟؟
روی hp هستش، جعبه رو هم با همه ی تشکیلاتش 20 تومن میدم. حالا جعبه رو بری چی میخواید؟!;)

تمام قطعات رو به علاوه ی خود دستگاه 200 تومن میدم ولی فعلا دادم iranxbox برای تعمیر شاید درست شد! ولی اگه نشد که فکر هم نکنم بشه همشو با این قیمت میدم که فکر کنم قیمت خوبیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or