special_one کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 16, 2014 #1 سلام من یه واچ داگز دارم ریجن آل که واسه فروش میزارم قیمت 145 تومن.. توجه:کد بازی استفاده نشده.. در ضمن غرب تهران هستم.. آخرین ویرایش: Aug 19, 2014 Reactions: Destro
سلام من یه واچ داگز دارم ریجن آل که واسه فروش میزارم قیمت 145 تومن.. توجه:کد بازی استفاده نشده.. در ضمن غرب تهران هستم..
Ram1n 다이나 밋 ناظم انجمن Rating - 0% 0 0 0 Aug 17, 2014 #2 قوانین معرفی بازی 10- به دلیل بالا نیامدن تاپیک های این بخش هنگام ارسال پست جدید تمامی فروشندگان باید به این قانون توجه کرده و از ارسال های پیاپی برای بالا آوردن تاپیک خود جدا خودداری کنند. در صورت مشاهده خلاف این عملکرد با آن ها برخورد لازم انجام خواهد شد. بیشتر...
قوانین معرفی بازی 10- به دلیل بالا نیامدن تاپیک های این بخش هنگام ارسال پست جدید تمامی فروشندگان باید به این قانون توجه کرده و از ارسال های پیاپی برای بالا آوردن تاپیک خود جدا خودداری کنند. در صورت مشاهده خلاف این عملکرد با آن ها برخورد لازم انجام خواهد شد. بیشتر...
F faraz20008 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 19, 2014 #3 سلام با Tomb Raider تعویض میکنی؟؟ (اگه آره پخ بده)
special_one کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 19, 2014 #4 نوشته شده توسط faraz20008: سلام با Tomb Raider تعویض میکنی؟؟ (اگه آره پخ بده) بیشتر... خیر.. قیمت اصلاح شد..
نوشته شده توسط faraz20008: سلام با Tomb Raider تعویض میکنی؟؟ (اگه آره پخ بده) بیشتر... خیر.. قیمت اصلاح شد..