فروش هارد 1 ترابایتی Adata

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

erfanimmortal

کاربر سایت
Rating - 100%
52   0   0
مارک : A-DATA External NH03 1TB

لینک هارد در سایت های فروش ایرانی و سایت گارانتی هارد:
دیجی کالا : A-DATA External NH03 1TB - هارد ای دیتا پرتابل ان اچ 03 - 1ترابایت
سایت گارانتی : ADATA NH03, Nobility, Hard Disk | آونگ
علت فروش :
یه هارد 3 ترابایت خریدم و دیگه نیازی به این ندارم

مشخصات از نظر بنده:
کاملا سالم و بدون هیچگونه مشکل چه فیزیکی چه خود هارد و چه بد سکتور
Usb 3 هست و دارای دکمه بک آپ
می تونید بقیه مشخصاتش و عکس هاش رو از سایت ها بالا نگاه کنید
تقریبا 2 سال از گارانتیش باقیمونده(توو عکس ها معلومه)

قیت پایه:
خود دوستان قیمت هاشون رو یا تویه همین تاپیک یا پیغام خصوصی بدن

عکس های هارد که خودم گرفتم:

1tr_1.jpg

1tr_2.jpg

1tr_3.jpg

دوست من شما 119 اگه تونستی بگیر من ازت تا 140 می خرم! خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعضی دوستان یا از قیمت بازار بی اطلاع هستن یا اینکه فکر می کنن من بی اطلاع هستم
من با همه اتفاقاتی که تویه بازار لفتاده واسه هارد دارم این دوتا هاردم رو با قیمت مناسب که نه خودم(نه سود) نه ضرری کنم نه عزیزی که می خواد بخرش ضرر کنه

چند وقته گرفتیش..
حیف که مدلش اداپتوریه و گرنه بکارم میومد..
اپپپپپپپپ

بعضی دوستان یا از قیمت بازار بی اطلاع هستن یا اینکه فکر می کنن من بی اطلاع هستم
من با همه اتفاقاتی که تویه بازار لفتاده واسه هارد دارم این دوتا هاردم رو با قیمت مناسب که نه خودم(نه سود) نه ضرری کنم نه عزیزی که می خواد بخرش ضرر کنه
:)عزیز دلم 1 سال و نیمه که خریدیش اونم با قیمت قدیم که مفت بوده و خود بنده هم همون موقع خریدم........بعد میگی توقع نداری که نه سود کنی نه ضرر. و همینطور عزیزی که میخواد ازت برداره ضرر کنه..........اون دوستمون که گفت 119 هم مطمئن باش رو اونم سود کردی.....پس در اصل ویرایش کنی و بگی حاضر نیستی ضرر کنی اما سود رو دوس داری درست میشه:d.........امیدوارم خوب بفروشی.........

:)عزیز دلم 1 سال و نیمه که خریدیش اونم با قیمت قدیم که مفت بوده و خود بنده هم همون موقع خریدم........بعد میگی توقع نداری که نه سود کنی نه ضرر. و همینطور عزیزی که میخواد ازت برداره ضرر کنه..........اون دوستمون که گفت 119 هم مطمئن باش رو اونم سود کردی.....پس در اصل ویرایش کنی و بگی حاضر نیستی ضرر کنی اما سود رو دوس داری درست میشه:d.........امیدوارم خوب بفروشی.........

قیمت خرید خودم آره- ایشالله فاکتور خریدشم واسه عزیزی که خردیش می زارم که تاریخ خرید و همه چی رو داشته باشه
این حرفی که زدی رو کامل قبول دارم اما شما یه جنبه قضیه رو نگاه نکردی
من تویه همین گرونی مجبور شدم یه هارد 3 ترا بخرم 360! پول این هاردم مستقیم می ره واسه کمی از پول اون هاردی که خریدم
پس اگه نگاه کنی این مسئله باعث می شه من نه سود کنم نه ضرر و گرنه اگه توو ارزونی خریده بودمشو از روو شکم سیری الان می فروختمش حرفت درست بود
امیدوارم جواب کاملی داده باشم هرگونه شک و شبه ای بود در خدمتم:d

---------- نوشته در 02:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 AM ارسال شده بود ----------

عجب خالی بندی هستیا گفتی فروخته شد

تا 90 % توافات انجام شده با خریدار عزیز حتی اطلاعااتی هم که می خواد رو دارم رووش کپی می کنم و نحوه ارسال و درس و همه چیز انجام شده
ایشالله 10% بقیش واریز پول:d و ارسال هست:d
100% که شد به مدیرها می گم تاپیک رو قفل کنه و اینجا اعلام می کنم که مبارکشون باشه;;)

اتفاقا 100% از 100% معامله اونم تو نت وقتی هست که پول رو گرفتی
اگر فروختی به سلامتی که هیچ ولی اگر نفروختی من خریدارم
تاپیکم نمیخواد بگی مدیرا ببندن - خودتم تو بازارچه میتونی تاپیک فروش خودت رو قفل کنی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or