فروشنده فروش مانیتور TUF GAMING 4K ASUS مدل VG28UQL1A

سلام دوستان. مانیتور ۲۸ اینچ گیمینگ ایسوس به فروش می رسه.
- بهمن ماه ۱۴۰۲ خریداری کردم. بدلیل مشغله کاری کنسول هامو فروختم و مانیتور برام استفاده نداره. درحد نو و بسیار تمیزه.
-مشخصات کلی رو اینجا ذکر می کنم ولی در سایت خود ASUS اطلاعات دقیق رو میتونید بخونید.

-مشخصات به شرح ذیل می باشد:‌
اندازه: 28inch نوع پنل: IPS رفرش ریت: 144Hz زمان پاسخ دهی: 1ms رزولوشن: 3840x2160 اندازه (اینچ) 28inch رزولوشن 3840x2160px زمان پاسخگویی تصویر 1ms حالت صفحه نمایش تخت نسبت تصویر مانیتور 16:9 ورودی تصویر Display Port دو عدد پورت HDMI 2.1 USB Hub روشنایی تصویر 450cd/m2 دیگر امکانات جک 3.5 میلی متری صدا x1 USB 3.0 اسپیکر کنتراست تصویر 1000:1 زاویه دید 178deg کاربری گیمینگ صفحه نمایش نوع پنل IPS Fast رفرش ریت 144Hz
ساکن اصفهان هستم و در اصفهان پس از هماهنگی تحویل داده میشه.
- قیمت:‌ ۳۲ میلیون تومان مقطوع.
- هزینه پست با خودم هست.

شماره موبایل:‌۰۹۳۷۳۱۵۰۵۴۰
از طریق پیام در بازی سنتر،‌ تلگرام، پیامک،‌واتس اپ،‌ در خدمتم. تماس تلفنی رو به دلیل شرایط شغلی نمی تونم پاسخگو باشم.

روش ارسال مد نظر من تیپاکس هست چون پست پیشتاز ممکنه آسیب بزنه.

با تشکر از شما.
من این مانیتور را دارم امکانات زیاد و کیفیت فوق العاده ای داره.
حیف که میخوای بفروشیش.

• Like
Reactions: aminsayyadi
کیفیتش که حرف نداره. ولی برای PS5 و سریز اکس استفاده می کردم. کنسول ها رو گذاشتم برای فروش این دیگه برام استفاده نداره. میمونه خاک میخوره. نوش بین ۳۸ تا ۳۹ میلیونه.

• Like
Reactions: Vice City FM
کیفیتش که حرف نداره. ولی برای PS5 و سریز اکس استفاده می کردم. کنسول ها رو گذاشتم برای فروش این دیگه برام استفاده نداره. میمونه خاک میخوره. نوش بین ۳۸ تا ۳۹ میلیونه.
امیدوارم خوب بفروشی و هم اینکه بره دست یوزر چون حیفه چنین مانیتور خوبی بره دست دلال.

من این مانيتور رو فعلا برای PC استفاده میکنم. فوق العاده اس چون هم GSync داره و هم FreeSync ساپورت VRR هم داره‌. معظلی که تو مانیتور 4K قبلی داشتم همین بود که ۶۰ هرتز بود و Gsync هم نداشت بعد که تو بازیها فریم جنریشن رو فعال میکردم با Vsync off که تصویر بریده بریده میشد و با Vsync On هم که اصلا فریم جنریشن کار نمیده. خلاصه با این مانیتور دیگه راحت شدم چون رزولوشن 4k هم خیلی برام مهمه و دیگه سمت 2k نمیرم

• Like
Reactions: aminsayyadi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or