سلام دوستان به علت نیاز به پول یک سری بازی و فیلم و نرم افزار دارم به شرح زیر که اگه کسی همشو با هم بخره بهش دوتا بازی two world و apocalypse
و همچنین 629 ساعت اینترنت شبانه البرز اشانتیون میدم
قیمت کل محصولات هم هرکی خوسات نظرش رو بگه باهم صلاح میریم
بازی ها
uefa euro 2008 1 dvd
assassins creed 2 dvd از این دوتا دارم هر دوتاشم سالمه
crusaders the kingdom come 1 dvd این بازی بازی بسیار گرافیکی هست به طوری که من نتونستم اجراش کنم و وقتی رو ویستا اجرا شد من تو گرافیک متوسطشم گیر کردم
juiced 2 1dvd
pes 2008 2 dvd
gears of war 2 dvd
crysis 2 dvd
lost via domus 1 dvd این بازی : بازی سریال جنجالی لاست یا گمشده هست که بازی بسیار زیبایی هست و داری گرافیک خوبی هست و اگه سریالش این بازی رو دیدین از بازیش هم مطمئنا لذت خواهید برد
need for speed pro street 2 dvd
empire earth 3 2dvd
the witcher 2 dvd
kane and lynch 1dvd
اینا بازی های دی وی دی بودن که اگه کسی همش رو برداره دوتا بازی با اسم های زیر به صورت زیر اشانتیون بهش میدم
two worlds
apocalypse mage knight
همه بازی ها اعم از دی وی دی و سی دی از شرکت گیگا گیمز هس و با جلد کاغذی هستش
اما دو عدد سریال هم هست به شرح زیر
lost season 1-2-3 on 9 dvd .divx quality
empror of the sea on 5 dvd.divx quality
هر دو سریال داری زیر نویس هماهنگ فارسی هستن حتی سریال امپراطور دریا رو من خودم زیر نویس هاشو با سابتیتل ورک شاپ تنظیم و هم خوان کردم اینم از سریال ها لاست هم زیر نویس هاش کامله
اما من یه پک کامل کینگ 2007 دارم مال شرکند پرند هست که 8 تا سی دی هست و باجلد کاملا سالم مال ماه اکتبر که قیمت شرکتیش روی خود جلد خورده 14 تومن هر دوتا پکش که به هر حال با خریدار هم کنار میایم
همچنین یه پک convertor دارم که دوتا سی دی هست مال سال 2006 اما چیز بسیار کاملی هست انواع convertor رو داره مال شرکت ssg برای اطلاع بیشتر cd code:118 اینم قیمتش رو جلد خورده 4 تومن
همه شو یکجا میفروشم اگر مشتری پیدا نشد تکی هم میدم اما نه اون تکی که شما حساب کنین یعنی مثلا بازیهارو جدا نزم افزار هارو جدا و سریال هارو هم جدا میدم
بنده شیراز هستم
و همچنین 629 ساعت اینترنت شبانه البرز اشانتیون میدم
قیمت کل محصولات هم هرکی خوسات نظرش رو بگه باهم صلاح میریم
بازی ها
uefa euro 2008 1 dvd
assassins creed 2 dvd از این دوتا دارم هر دوتاشم سالمه
crusaders the kingdom come 1 dvd این بازی بازی بسیار گرافیکی هست به طوری که من نتونستم اجراش کنم و وقتی رو ویستا اجرا شد من تو گرافیک متوسطشم گیر کردم
juiced 2 1dvd
pes 2008 2 dvd
gears of war 2 dvd
crysis 2 dvd
lost via domus 1 dvd این بازی : بازی سریال جنجالی لاست یا گمشده هست که بازی بسیار زیبایی هست و داری گرافیک خوبی هست و اگه سریالش این بازی رو دیدین از بازیش هم مطمئنا لذت خواهید برد
need for speed pro street 2 dvd
empire earth 3 2dvd
the witcher 2 dvd
kane and lynch 1dvd
اینا بازی های دی وی دی بودن که اگه کسی همش رو برداره دوتا بازی با اسم های زیر به صورت زیر اشانتیون بهش میدم
two worlds
apocalypse mage knight
همه بازی ها اعم از دی وی دی و سی دی از شرکت گیگا گیمز هس و با جلد کاغذی هستش
اما دو عدد سریال هم هست به شرح زیر
lost season 1-2-3 on 9 dvd .divx quality
empror of the sea on 5 dvd.divx quality
هر دو سریال داری زیر نویس هماهنگ فارسی هستن حتی سریال امپراطور دریا رو من خودم زیر نویس هاشو با سابتیتل ورک شاپ تنظیم و هم خوان کردم اینم از سریال ها لاست هم زیر نویس هاش کامله
اما من یه پک کامل کینگ 2007 دارم مال شرکند پرند هست که 8 تا سی دی هست و باجلد کاملا سالم مال ماه اکتبر که قیمت شرکتیش روی خود جلد خورده 14 تومن هر دوتا پکش که به هر حال با خریدار هم کنار میایم
همچنین یه پک convertor دارم که دوتا سی دی هست مال سال 2006 اما چیز بسیار کاملی هست انواع convertor رو داره مال شرکت ssg برای اطلاع بیشتر cd code:118 اینم قیمتش رو جلد خورده 4 تومن
همه شو یکجا میفروشم اگر مشتری پیدا نشد تکی هم میدم اما نه اون تکی که شما حساب کنین یعنی مثلا بازیهارو جدا نزم افزار هارو جدا و سریال هارو هم جدا میدم
بنده شیراز هستم