فروش فوری دو عدد رو یک گیگ ocz

danijon_2006

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دو عدد رم 1 گیگ ocz با باس 533 به فروش میرسه من خودم دوتاش رو خریدم 3 ماه پیش خریدم 120 تومن دوتاش هم اصل هست دوتاش هم قاب داره ddr 2 هم هست مدل پریموم هم هست
گارانتی انفورماتیک گستر هم هست هر دوتاشم سالمه تا حالا اخ هم نگفته میخوام بفروشم دوتا رم 512 بگیرم چون الان پول لازم هستم به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

60 تومن برای دوتاش؟خداییش یه چیزی بگین که من ضرر نکنم من نظرم رو 90 بود خداییش چون عجله دارم میخوام بفروشم وگرنه نمیفروختم چون از اون ور هم باید رم جایگزینش کنم

نه تو پاچه ما کردن نه من میخوام بکنم تو پاچتون فقط کمتر از دونه ای 45 نمیفروشم کاری هم به قیمتا ندارم من اینارو قبل عید خریدم 120 تومن بعد 3 ماه بعد بدم 1/3 قیمت؟

عزیزان اگه کسی خریدار نیست الکی پست نده هرکی دونه ای 45 میخره بگه
اقای خریدار نما من با شما بحثی ندارم لطفا دیگه بیشتر از این ادامه نده

نه تو پاچه ما کردن نه من میخوام بکنم تو پاچتون فقط کمتر از دونه ای 45 نمیفروشم کاری هم به قیمتا ندارم من اینارو قبل عید خریدم 120 تومن بعد 3 ماه بعد بدم 1/3 قیمت؟
خوب برادر من اینجا ایرانه...Ebay که نیست. جنسو امروز بخری فردا نصفشم ازت نمیخرن! (پیشنهاد میکنم همه یه دور آبلیویون بازی کنن!!)
به هر حال یا باید بدی مغازه (که فوقش 10-15 بده) یا بدی اقوام (که فحش هم نمیده!!)...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or