فروش فطعات در حد نو یک 360 3 چراغ شده

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
Rating - 100%
2   0   0
سلام
X360 من هم 3 چراغ داد و خودتون میدونید که دیگه بدردم
برای همین قطعاتشو حراج میکنم.

قطعات زیر بفروش میرسد.

Drive SumSong MS25
میدونید که دیگه سامسونگ که بهترین مدل هست دیگه تو بازار نیست .
این درایو هیچ مشکلی نداره و فریمور 5.2 هم روی اون نسبه نه صدا میده نه در خواندن دیسک مشکل داره.
کاملا تمیز
کسی که این قطعه رو بخره سری فیلم Lord Of The Ring رو بصورت 1080p مجانی دریافت میکنه + 6 عدد DVD دولایه(مخصوص بازی های 360) بصورت مجانی
85000 تومان

Board
رجین UC هست و اینم فقط CPU سوخته و همه قطعات دیگش سالمه(تازه CPU هم مطمئن نیستم چون هیچ سشوار یا چیز دیگه ای نزدم.
کسی که این
رو بخره سری فیلم ماتریکس رو بصورت HD 720p دریافت میکنه
35000 تومان

HARD
20GIG که 12 تاش خالیه و 8 تا بازی ارکید بصورت دمو داره.
هر کسی این قطعه رو بخره فیلم معروف Mission Impossible 3 رو بصورت 720p دریافت میکنه.
65000 تومان

VGA Cable
این کابل اصل مایکروسافت هست و من همون اولا خریدم کیفیتش هم عالیه و هیچ مشکلی نداره.
کسی که این قطعه رو بخره فیلم معروف Transformer رو بصورت 720p دریافت میکنه.
20000 تومان

Component cable
کابل کامپاننت مخصوص HDTV ها که اینم هیچ مشکلی نداره.
کسی که این فیلم رو بخره انیمیشن دیدنی ICE Age 2 رو بصورت Full HD یا 1080p مجانی دریافت میکنه.
20000 تومان

ترانس 110+تبدیل 110 به 220
ترانس که هیچ مشکلی نداره تبدیلش هم جز بهترین تبدیل هاست و شکلشم بد نیست.
کسی که این قطعه رو بخره 10 فیلم DIVX با کیفیت DVD همراه زیر نویس فارسی دریافت میکنه.
همه فیلم ها جز فیلم های روزند مثل IAM LEGEND
40000تومان

دسته بیسیم
یک دسته بیسیم هم دارم که کاملا تمیزه.
هر کسی اینو بخره یک شارژر مارشال با قابلیت شارژ 8 باطری همزمان رو بصورت مجانی دریافت میکنه.
قیمت 38000

بعلت درس و مدرسه هم مدت5 ماهه که 360 در هفته نهایتا 3 ساعت روشن میشد.

بدنه هم هنوز نفورختم.
قیمت ها هیچ کام نهایی نیستند و همه جای تخفیف دارند.
اگه قطعه ای رو جا گذاشتم بگید.
نحوه سفارش هم در PM توضیح میدم که هیچ ریسکی نداره
برای خرید PM بدهید.

آخرین ویرایش:
یعنی هیچ کس قطعه ای نمیخواد.
همانجوری که گفتم هر کسی بخواد بخره قیمت رو براش پاییت تر هم میارم.
در ضمن هدست هم اگه کسی میخواد بگه براش بفرستم.

دسته و قاب رو یکی میخواد دسته هم کاملا سالمه
فیلم ها رو جدا نمیدم اما اگه مثلا یه چیز دیگه بخری میتونی بگی بجای فلان چیز اینیکیو میخوام.
بازی اورجینال هم ندارم.
کلا 20 تا بازی با قاب و جلد و چاپ روی دیسک دارم که کیفیت چاپ ها هم فوق العادست که شاید بعدا بفورشم.

خیلی جالب هست! قیمت دست دوم چیز هایی که شما میخواید بفروشید حدود 300 هزار تومان میشه!
که 60 تومانش لوازم جانبی هست، میمونه 240 تومان! که قیمت یک X360 Arcadeـه نو حدود 280 تومان هست.
=> قیمت ها خیلی بالا زدی و به همین خاطر هست که تا به امروز کسی نیومده ;)

ببين من کسی رو ميشناسم که حاضر هستش همش رو باهم بخره البته بدون ترانس.آخرين قيمتی که ميتونی بدی رو بگو تا من بهش بگم ببينم میخواد يا نه.

خیلی جالب هست! قیمت دست دوم چیز هایی که شما میخواید بفروشید حدود 300 هزار تومان میشه!
که 60 تومانش لوازم جانبی هست، میمونه 240 تومان! که قیمت یک X360 Arcadeـه نو حدود 280 تومان هست.
=> قیمت ها خیلی بالا زدی و به همین خاطر هست که تا به امروز کسی نیومده ;)
اولا
خوب X360-arcade نه هارد داره نه دسته بیسیم نه کابل VGA نه کابل Component نه تبدیل ترانس
بعدشم با این قیمت نیست اگه هست بده من همین الان یکی میخرم.
من الان بهترین و پایین ترین قیمتی که سراغ دارم(الان نه 2 هفته پیش) از X360 COre بوده که 365 هست.

دوما
اینا با نو چه فرقی دارند؟

سوما
کسی اومده خوب هم اومده من دیروز ساعت10:30 شب تاپیک رو زدم و تا امروز 6 تا پیغام خصوصی داشتم دلیل نمیشه چیزی که شما ندیدی وجود نداشته باشه.

پس لطفا حرف بی حساب و منطق نزنید.
حداقل 2 ثانیه فکر کنید بعد پست بدید.

ببين من کسی رو ميشناسم که حاضر هستش همش رو باهم بخره البته بدون ترانس.آخرين قيمتی که ميتونی بدی رو بگو تا من بهش بگم ببينم میخواد يا نه.
خیلی ممنون تا اینجا که چندین مشتری پیدا شدند اگه خواست من شاید مثلا 2 یا 3 تا قطعه ای که بمونه میتونم بهش بدم.
-----------------------
در ضمن قیمت های اصلی این نیستند و من الان روی یک وسیله 10 هزار تومان تخفیف دادم.

آخرین ویرایش:
سلام
دوست عزیز من قاب رو میخوام
راستی دوستانی که میگن قیمت ها گرونه بدونن که اگه خودشون برن تو بازار و یه xbox رو تیکه تیکه بخرن حدودا 700 پاشون می افته با شرمندگی فراوان هیچ احمقی نمیاد تمام ای قطعه ها رو با هم بخره ( اونم به این قیمت) پس بهتره کسانی که فرق بین کلی و جزیی رو نمیدونن پست ندن :) راستی اگه در حال حاظر یه نفر بخواد تو ایران یه pc با قدرت و توانای xbox ببنده چه قدر پاش در میاد؟؟؟؟ 3000000!!!؟؟؟؟ ;)

هاردت رو می خرم

سلام من هاردت رو می خوام بخرم ، خونمونم گچسارانه تقریبا نزدیکه ، بم یه زنگی بزن با هم صحبت کنیم.فقط مشکل تست کردن هارد و گرفتنش هست 09364524848

خوب من یه تغییر قیمتی بدم.
Hard
60000
VGA+Component
35000
Drive
75000
دسته
30000
ترانس+تبدیل
30000
برد
25000
ولی دیگه تخفیفی در کار نیست(البته اگه واقعا خریدار باشید شاید تخفیف هم بدم)
همه اشانتیون ها هم هستند.

آخرین ویرایش:
خوب قطعات زیر فروش رفت:
دسته
هارد
برد
درایو
جلد
-----------
اینا مونده:
VGA+Component
30000
ترانس+تبدیل
25000
خودتونم میدونید بیشتر از این حرفا میارزند
VGA و COmponent هم تنهایی هم میفروشم.

2 تا فن پشت دستگاه و چیپ مربوط به روشن خاموش کردن هم با هد ست اگه کسی میخواد بگه براش بفرستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or