فروش سه عنوان تمیز و کمیاب

TRUE WARRIOR

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
سه عنوان زیر فروشی هستند و فقط حضوری در آبادان.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Asura wrath region 2[/TD]
[TD]فروش رفت[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heavy Rain Move Edition region 2[/TD]
[TD]هدیه به خریدار asura
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Killzone 3 region 2[/TD]
[TD]فروش رفت[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

همه ی بازی ها فوق العاده تمیز و کامل(محتویات پک) هستند و هیچ مشکل خاصی ندارند.
نکته:چانه نزنید! قیمت ها نهایی هستند..

[/SPOILER]
متاسفانه پست آبادان مشکلاتی داره که پشت دستم رو داغ کردم تا با پست چیزی رو ارسال نکنم!
این همه مراقب بازی و..باش،بعد با سهل انگاری پست بازی داغون میشه و می رسه به دست خریدار،بعد شرمندگیش می رسه به من! اداره پست هم که همیشه طلب کاره و انگار نه انگار که 100 تومن ضرر زده به ما؛خریدار هم بازی رو برگشت میزنه و طبعاً باید کل مبلغ رو به حسابش برگشت بدم! حالا من می مونم یک لاشه از بازیم.این اتفاق چندین بار تکرار شده برام.

آخرین ویرایش:
اون اولی رو که نمیدونم اسمشو تا حالا نشنیدم:d
ولی دومی و سومی قیمتهاشون فوق العاده مناسب هستن
هر کس میخاد بخره قیمت عالیه
عزیز دمت گرم مثه بعضیها نیستی که رسیستنس1 رو میگن 40 تومن:))

دوستان لطفا درخواست پست کردن برای شهرستان ندید؛فقط و فقط حضوری در آبادان؛اگر به شهرستان بود تا حالا کلش فروش رفته بود چون همشون مشتری داره .

اسپویلر پست اول رو بخونید حتماً.

محسن قیمت دومی و سومی خیلی توپه ولی جاش اولی خیلی بالاست اسورا 55 میارزه

من بازیا رو طبق قیمت استور آمریکا و ارز روز قیمت گذاری می کنم.قیمت این بازی با تخفیف شد 80؛حالا عرف بازار روی 50 تومنه دیگه به من ارتباط پیدا نمی کنه چون منبع قیمت من،کاملاً رسمی و ارزون تر از قیمت جهانیه.
از طرفی من این بازیو از آلمان خریدم(59.99یورو) و طبق قیمت جهانی هم می فروشمش و فکر کنم منطقی باشه.
تمیز بودن این بازی در حدیه که بوی چاپش رو به راحتی میشه احساس کرد و درخشندگیش هم که با بازی آک بند مو نمی زنه.

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:44 PM ارسال شده بود ----------

کاره خدا رو ببین!
اصلاً خیال نمی کردم کسی به این تاپیک نگاه کنه! دقیقاً 10 نفر برای هوی رین،8 نفر برای کیلزون و 3 نفر آسورا پیام داده!
حالا در این موقع سال،حتماً باید آبادان بمونم!:|

اسپویلر پست اول رو بخونید حتماً.

من بازیا رو طبق قیمت استور آمریکا و ارز روز قیمت گذاری می کنم.قیمت این بازی با تخفیف شد 80؛حالا عرف بازار روی 50 تومنه دیگه به من ارتباط پیدا نمی کنه چون منبع قیمت من،کاملاً رسمی و ارزون تر از قیمت جهانیه.
از طرفی من این بازیو از آلمان خریدم(59.99یورو) و طبق قیمت جهانی هم می فروشمش و فکر کنم منطقی باشه.
تمیز بودن این بازی در حدیه که بوی چاپش رو به راحتی میشه احساس کرد و درخشندگیش هم که با بازی آک بند مو نمی زنه.

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:44 PM ارسال شده بود ----------

کاره خدا رو ببین!
اصلاً خیال نمی کردم کسی به این تاپیک نگاه کنه! دقیقاً 10 نفر برای هوی رین،8 نفر برای کیلزون و 3 نفر آسورا پیام داده!
حالا در این موقع سال،حتماً باید آبادان بمونم!:|

اخه قیمتا خیلی خوبه
تا فردا یکیو میقرستم ابادان ازت بگیره

اگر کسی رو می فرستید برای خرید،حداقل 2 روز بعد اعلام،بازی رو دریافت می کنه.
بنابراین با من هماهنگ کنید تا مشکلی پیش نیاد.
Heavy rain رو یکی از دوستان می خواد 35 نومان و تا آخر هفته اگر فروش نرفت،برای ایشون فرستاده میشه.

اگر کسی رو می فرستید برای خرید،حداقل 2 روز بعد اعلام،بازی رو دریافت می کنه.
بنابراین با من هماهنگ کنید تا مشکلی پیش نیاد.
Heavy rain رو یکی از دوستان می خواد 35 نومان و تا آخر هفته اگر فروش نرفت،برای ایشون فرستاده میشه.

شما که گفتی رو نرخ جهانی کار میکنی:d

نرخ جهانیش میشه 50 تومان!
این دوستمون هم که گفته 35،اصرار شدیدی داشت که بازی رو براش پست کنم مگر نه من قیمت 25 رو اگر کسی حضوری بخواد،تقدیم می کنم.

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:37 PM ارسال شده بود ----------

asura و killzone فروش رفت.

نرخ جهانیش میشه 50 تومان!
این دوستمون هم که گفته 35،اصرار شدیدی داشت که بازی رو براش پست کنم مگر نه من قیمت 25 رو اگر کسی حضوری بخواد،تقدیم می کنم.

اینم بزار واسه من
فردا صبح دوستم میاد میگیره ازت
شمارتو پ.خ کن لطفا

اینم بزار واسه من
فردا صبح دوستم میاد میگیره ازت
شمارتو پ.خ کن لطفا
طبق قرار،بازی هوی رین به عنوان هدیه به خریدار تحویل داده شد.
خریدار هم عضو سایت نیست،با من تماس گرفتند و الان تحویلشون دادم.
ممنون از همگی

نیما هوی رو هم برامن بگیر با هم حساب میکنیم

منم همونو میخواستم

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 PM ارسال شده بود ----------

طبق قرار،بازی هوی رین به عنوان هدیه به خریدار تحویل داده شد.
خریدار هم عضو سایت نیست،با من تماس گرفتند و الان تحویلشون دادم.
ممنون از همگی

عجب:d

اون Heavy Rain یه نسخه فوق العاده ازشه. این دقیقا همون نسخه Director's Cut هست که توی ریجن2 Move Edition بهش گفته می شه و کلی امکانات و چیزای اضافی داره. مبارک صاحب جدیدش باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or