فروش سرسام آور دوربین و کنترلر Move

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
با مشخص شدن تاریخ عرضه و قیمت هدست واقعیت مجازی پلی استیشن یا همان PS VR، فروش دوربین و کنترلر Move در آمازون به صورت سرسام آوری بالا رفته است. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

96396171078771689022.jpg

هدست PSVR برای تجربه نیاز به دوربین دارد، و در این بین کنترلرهای Move هرچند الزامی نیستند، اما تجربه هر کسی با بیشتر به واقعیت نزدیک می کنند.

فروش دوربین پلی استیشن 975%، کنترلرهای موو 305%، و حتی در این بین شارژرکیت های این وسیله نیز 346% افزایش داشته اند!

خوشبختانه فعلا مشکل موجودی در انبارها وجود ندارد و از آنجایی که همه دوربین ها بصورت باندل عرضه نشده اند، تعداد قابل توجهی از آن ها آماده فروش خواهد بود، هرچند با توجه به این اوضاع، تا زمان عرضه PS VR پیشنهاد می شود از هم اکنون به فکر تهیه دوربین خود باشید!

به شخصه نظرم اینکه بهتره منتظر بشیم ببینم چی از آب در میان و چه محتوای براشون میاد اگه بشه باهاش با PC هم کار کرد عالیمیشه وگرنه ترجیح میدم ادم پول بیشتر بده چیز با کیفیت تر و محتوای بیشتر و کاربرد بیشتری داشته باشه بخره تا اینکه چیزی بخره که بعد چند وقت به عنوان دکور ازش استفاده کنی مثل kinect و MOVE .

از دوربین که اصلا پشتیبانی نشد من دوربین دارم فقط همون بازی رایگان سونی رو یک رب بازی کردم بازی خرگوش یوبی سافت هم انقدر بد قلق و مسخره بود.همین دوتا فقط.
حالا برای بیکار نبودن دوربین باید VR بخرم این چه مسخره بازیه.گند زد سونی با این پشتیبانی.ماکروسافت حداقل چهارتا بازی بیشتر داره.

تجربه ثابت کرده
1- اولا این جور چیزهای که قراره انقلاب به پا کنند باید یه مدت وایساد دید در چه حد و اندازه یه و همین طور آیا ساپورت خوبی میشه ازش
2- همین طور همیشه خدا در سری های اول محصولات سونی و ماکروسافت یه مشکلاتی بود که باید تا سری بعدیش وایساد تا درست شه

یعنی این سازندگان مخصوصا فعال در زمینه ی tv یا مشابه نشستن 1 چیزی رو باب کنن از ملت پول در بیارن اوجش هم با sbs 3d شروع شد که الان دیگه داره به تاریخ می پیونده الانم با واقعیت مجازی hdr چیزهایی از این دست

جالبه تکنیک oled که 1 تکنولوژی بی نقصی هست تقریبا بعد از این همه سال هنوز روش درست کار نمی کنن تا در اینده که چیزی برای مانور دادن داشته باشن البته بهانه ی قیمت تمام شده ی بالا دارن در حالی که اگر بخوان به راحتی می تونن بهینش کنن و هزینه هم کاهش بدن اما خوب فعلا راه های دیگه ای برای چاپیدن هست.

از دوربین که اصلا پشتیبانی نشد من دوربین دارم فقط همون بازی رایگان سونی رو یک رب بازی کردم بازی خرگوش یوبی سافت هم انقدر بد قلق و مسخره بود.همین دوتا فقط.
حالا برای بیکار نبودن دوربین باید VR بخرم این چه مسخره بازیه.گند زد سونی با این پشتیبانی.ماکروسافت حداقل چهارتا بازی بیشتر داره.
اصلا قرار نبود برای دوربین ps بازی ساخته بشه
از اولشم این دوربین برای vr ساخته شده.
توروخدا دیگه تو این یه زمینه سونی رو با ماکروسافت مقایسه نکنید
ماکروسافتی که اول کینکتشو زورکی به ملت فروخت و بعد هم خودش با دستای خودش انداختش توی زباله دونی خاطرات
اینکه شما از اخبار دور بودید و نمیدونستید که دوربین ps فقط برای پشتیبانی از vr عرضه شده، ربطی به سونی نداره

• Like
Reactions: ps3_360_wii
احتمال موفقیتش تو این نسل که خیلی خیلی کمه خصوصا با سخت افزار ضعیف ps4 خیلی چیز باکیفیتی در نخواهد اومد ازش قیمتش هم فوق العاده بالاست تمام نکات منفی رو داره فقط باید دید پشتیبانی بازی ها و شرکت ها ازش چه طور خواهد بود

• Like
Reactions: sadegh93
من طرفدار این هدست ها نیستم از عوارض جانبی که بگذریم با اینکه مقرون به صرفه ترین هدست برا سونیه بازم قیمتش زیاده حداقل برا ما داخل ایران !
احتمال موفقیتش تو این نسل که خیلی خیلی کمه خصوصا با سخت افزار ضعیف ps4 خیلی چیز باکیفیتی در نخواهد اومد ازش قیمتش هم فوق العاده بالاست تمام نکات منفی رو داره فقط باید دید پشتیبانی بازی ها و شرکت ها ازش چه طور خواهد بود
به نظرم که موفق میشه برای جبران سخت افزار ضعیف یه دستگاه پردازنده کوچک همراهش هست ساپورت بازی و پشتیبانی ام عالی به نظر میاد چون سونی اعلام کرده بیشتر از 200 شرکت و استدیو مشغول ساخت بازی روی vr هستند

من نمیگیرم, اینایی که اینطوری نظر منفی میدن اصلا تا حالا تجربه ای از عینکهای وی آر داشتن؟ حداقل سعی کردن یبار غیر مورفیوس رو تو غرفه بازارهای معروف تهران امتحانش کنن اگه بد بود بیان نظر سرتا پا منفی بدن! والا من که دارم ثانیه شماری میکنم برسه که حتما بخرمش
چه وی آری بهتر از سونی که تا الان نشون داده کلی از محصولش محکم پشتیبانی میکنه و کلی قول واسه ساخت بازیهای متنوع مخصوصا AAA واسه وی آرش داده
این محصول از سالهای ابتدایی ساخت پی اس فور براش در نظر گرفته شده قطعا کلی برنامه براش دارن, پس رفقا لطفا الکی فاز منفی ندین

• Like
Reactions: The End Of Ps

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or