با سلام
قصد دارم سایت خودم رو بفروشم
دلیلش هم این هست که وقت نمی کنم به سایت رسیدگی کنم
مشخصات هاست :
100MB هاست
10 گیگMonthly Bandwidth
تمامی امکانات مانند SQL Databases و ... همگی نامحدود هستند
کنترل پنل Cpanel 11
اپ تایم 99%
مشخصات دامنه :
یک دامنه .net همراه با کنترل پنل اختصاصی
هاست و دامین تا پایان شهریور سال اینده up هستند و بعد از اون باید قرار داد رو تمدید کنید هاست و دامین از سایت زیر خریداری شده
http://www.nikihost.net
حالا برسیم به امکانات سایت :
سایت www.hambazi.net یک سایت GAME هست
سیستمی که برای اداره سایت از آن استفاده می شود یک سیستم کاملا داینامیک هست و مدیریت سایت رو خیلی راحت می کنه ( این سیستم دارای امکانات زیادی می باشد )
دارای انجمن های فعال که با سیستم MyBB اداره میشه . در نظر سنجی که در سایت www.mybbhelp.ir برگذار شد سایت توانست مقام دوم را بدست اورد .
هزینه هایی که برای این سایت کردم بیش از 300 هزار تومن شده و الان سایت را با بازدید مطلوب و ... به قیمت تنها 350 هزار تومن میفروشم
مطمئن باشید که هیچ گونه ضرری با خرید این سایت نمی کنید
هرکی خریدار بود من باهاش سر قیمت کنار میام
درباره ایجاد این تاپیک با ادمین سایت جناب (Lich King ) هماهنگی های لازم صورت گرفته
قصد دارم سایت خودم رو بفروشم
دلیلش هم این هست که وقت نمی کنم به سایت رسیدگی کنم
مشخصات هاست :
100MB هاست
10 گیگMonthly Bandwidth
تمامی امکانات مانند SQL Databases و ... همگی نامحدود هستند
کنترل پنل Cpanel 11
اپ تایم 99%
مشخصات دامنه :
یک دامنه .net همراه با کنترل پنل اختصاصی
هاست و دامین تا پایان شهریور سال اینده up هستند و بعد از اون باید قرار داد رو تمدید کنید هاست و دامین از سایت زیر خریداری شده
http://www.nikihost.net
حالا برسیم به امکانات سایت :
سایت www.hambazi.net یک سایت GAME هست
سیستمی که برای اداره سایت از آن استفاده می شود یک سیستم کاملا داینامیک هست و مدیریت سایت رو خیلی راحت می کنه ( این سیستم دارای امکانات زیادی می باشد )
دارای انجمن های فعال که با سیستم MyBB اداره میشه . در نظر سنجی که در سایت www.mybbhelp.ir برگذار شد سایت توانست مقام دوم را بدست اورد .
هزینه هایی که برای این سایت کردم بیش از 300 هزار تومن شده و الان سایت را با بازدید مطلوب و ... به قیمت تنها 350 هزار تومن میفروشم
مطمئن باشید که هیچ گونه ضرری با خرید این سایت نمی کنید
هرکی خریدار بود من باهاش سر قیمت کنار میام
درباره ایجاد این تاپیک با ادمین سایت جناب (Lich King ) هماهنگی های لازم صورت گرفته