فروش سایت HamBazi.net

• Thread starter Thread starter mmmm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mmmm

کاربر سایت
با سلام

قصد دارم سایت خودم رو بفروشم

دلیلش هم این هست که وقت نمی کنم به سایت رسیدگی کنم

مشخصات هاست :

100MB هاست

10 گیگMonthly Bandwidth

تمامی امکانات مانند SQL Databases و ... همگی نامحدود هستند

کنترل پنل Cpanel 11

اپ تایم 99%
مشخصات دامنه :

یک دامنه .net همراه با کنترل پنل اختصاصی

هاست و دامین تا پایان شهریور سال اینده up هستند و بعد از اون باید قرار داد رو تمدید کنید هاست و دامین از سایت زیر خریداری شده

http://www.nikihost.net

حالا برسیم به امکانات سایت :

سایت www.hambazi.net یک سایت GAME هست

سیستمی که برای اداره سایت از آن استفاده می شود یک سیستم کاملا داینامیک هست و مدیریت سایت رو خیلی راحت می کنه ( این سیستم دارای امکانات زیادی می باشد )

دارای انجمن های فعال که با سیستم MyBB اداره میشه . در نظر سنجی که در سایت www.mybbhelp.ir برگذار شد سایت توانست مقام دوم را بدست اورد .

هزینه هایی که برای این سایت کردم بیش از 300 هزار تومن شده و الان سایت را با بازدید مطلوب و ... به قیمت تنها 350 هزار تومن میفروشم

مطمئن باشید که هیچ گونه ضرری با خرید این سایت نمی کنید

هرکی خریدار بود من باهاش سر قیمت کنار میام

درباره ایجاد این تاپیک با ادمین سایت جناب (Lich King ) هماهنگی های لازم صورت گرفته

دوستان اگر کسی خواست خیلی بهش تخفیف میدما !!!

اخرین قیمتی که می تونم بفروشم 200 هزار تومان هست

آخرین ویرایش:
انشاءالله سایت به زودی به فروش می ره!;)

الان شما تو این سایت عضوی که چی بشه:laughing::laughing::laughing:خوب اونی هم که سایت میخره میخواد ادمایی مثل منو شما بیان توش عضو بشن و............
شما وقتی توی یک فروم مثل بازیسنتر عضو می شوید می تونید اطلاعات روز به دست بیارید و با دوستان خود لحظات بی نظیری را سپری کنید!
ولی اگر شما یک سایت بخرید اگر مثل بازیسنتر معروف نباشد اون وقت باید زمان زیادی صرف کنید تا معروف بشه اون وقت شاید از تبلیغات و پرمیوم شدن و... پول دربیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or