Old Hero کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 5, 2012 #1 با سلام دو بازی زیر به فروش می رسد: RAGE Region 3---> 45 T Heavy Rain Region 3 (Uncensored Version)---> 35 T دیسک و پک هر دو بازی تمیز،سالم و در حد آک می باشد. هزینه پست پیشتاز بر عهده خریدار است. تصویر: آخرین ویرایش: Apr 5, 2012
با سلام دو بازی زیر به فروش می رسد: RAGE Region 3---> 45 T Heavy Rain Region 3 (Uncensored Version)---> 35 T دیسک و پک هر دو بازی تمیز،سالم و در حد آک می باشد. هزینه پست پیشتاز بر عهده خریدار است. تصویر:
Hamed Vincent Loyal Member Rating - 100% 65 0 0 Apr 5, 2012 #2 نوشته شده توسط Old Hero: [/COLOR]Heavy Rain Region 3 (Uncensored Version)---> 35 T بیشتر... مگه Censored Version هم داریم !؟ یعنی توی ریجن های دیگه هم در دو نسخه متفاوت توزیع شده اند !؟
نوشته شده توسط Old Hero: [/COLOR]Heavy Rain Region 3 (Uncensored Version)---> 35 T بیشتر... مگه Censored Version هم داریم !؟ یعنی توی ریجن های دیگه هم در دو نسخه متفاوت توزیع شده اند !؟
Old Hero کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 5, 2012 #3 نوشته شده توسط .: Hamed :.: مگه Censored Version هم داریم !؟ یعنی توی ریجن های دیگه هم در دو نسخه متفاوت توزیع شده اند !؟ بیشتر... والا حامد جان بعضی از ریجن ها هستند که نسخه سانسور شده از طرف شرکت اند تا اونجایی که من میدونم. ---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ---------- Heavy Rain فروخته شد.
نوشته شده توسط .: Hamed :.: مگه Censored Version هم داریم !؟ یعنی توی ریجن های دیگه هم در دو نسخه متفاوت توزیع شده اند !؟ بیشتر... والا حامد جان بعضی از ریجن ها هستند که نسخه سانسور شده از طرف شرکت اند تا اونجایی که من میدونم. ---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ---------- Heavy Rain فروخته شد.
{The Phenom} تاجر کاربر سایت Rating - 100% 66 0 0 Apr 5, 2012 #4 شرمنده دخالت میکنم ولی این شایعه زمان ریلیز بازی هم قوت گرفت و خود شرکت سازنده گفت همچین چیزی نیست و این قضیه تمام شد و رفت Spoiler عذر میخوام بابت اسپم
شرمنده دخالت میکنم ولی این شایعه زمان ریلیز بازی هم قوت گرفت و خود شرکت سازنده گفت همچین چیزی نیست و این قضیه تمام شد و رفت Spoiler عذر میخوام بابت اسپم
Old Hero کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 6, 2012 #5 نوشته شده توسط {The Phenom}: شرمنده دخالت میکنم ولی این شایعه زمان ریلیز بازی هم قوت گرفت و خود شرکت سازنده گفت همچین چیزی نیست و این قضیه تمام شد و رفت Spoiler عذر میخوام بابت اسپم بیشتر... خواهش می کنم دوست عزیز, ممنون بابت کامنتتون.
نوشته شده توسط {The Phenom}: شرمنده دخالت میکنم ولی این شایعه زمان ریلیز بازی هم قوت گرفت و خود شرکت سازنده گفت همچین چیزی نیست و این قضیه تمام شد و رفت Spoiler عذر میخوام بابت اسپم بیشتر... خواهش می کنم دوست عزیز, ممنون بابت کامنتتون.