فروش دوربين و 2 تا چيز ديگه !

.:Soheil:.

کاربر سایت
Rating - 100%
6   0   0
سلام
من يك دوربين سوني سايبر شات دارم كه مي خوام اونو بفروشم . مدل دوربين h5 هست . دوربينو پارسال خريدم به خاطر اندازش شايد 4-5 بار بيشتر ازش استفاده نكردم .
مشخصاتش هم براي اونايي كه نميدونن :
7.2 مگاپيكسل وضوح سنسورشه , 12x زوم اپتيكال داره و 50 - 60 x هم زوم هوشمند . iso 1000 هست . و000
به همراه دوربين ا كيف و يك مموري 1 گيگ هم هست .
من خودم يك پاناسونيك كوچيك خريدم و ديگه از اين استفاده نكردم .
دوربين و حدود 250 ميفروشم .
----------------------------------------------------------------------------------------
يك dvd ارجينال فيفا استريت دارم كه اونو به قيمت 25 هزار تومان مي دم . اين dvd فقط 2 بار استفاده شده . يك بار وقتي مي خواستم دستگاهمو تست كنم و يك بارم باهاش 3-4 ساعتي بازي كردم . پلتفرم xbox 360 و ريجن pal . دفترچه هم همراش هست و اصلا خط و خش نداره
----------------------------------------------------------------------------------------
آخرين وسيله هم براي فروش يك كارت tv هست كه از وقتي كارت dvb گرفتم ازش استفاده نمي كنم . اين كارت ورودي ديجيتال و آنالوگ براي كپچر داره + يك كنترل هم همراش هست . مدل dg max gold edition هست . كيفيتش هم حرف نداره . من با يك آنتن سر خود باهاش كار ميكردم . قيمت اينو نميدونم الان چقدره من خودم 80000 تومان گرفتم , حالا خودتون يه پيشنهاد بدين !!

سلام !
استاد یه عکس از خود دوربین و متعلقاتش به همراه هر نوع اطلاعاتی که فکر میکنی موقع فروشش نیازه که بگی رو واسم PM کن !

مرسی و منتظرم ...

سلام !
استاد یه عکس از خود دوربین و متعلقاتش به همراه هر نوع اطلاعاتی که فکر میکنی موقع فروشش نیازه که بگی رو واسم PM کن !

مرسی و منتظرم ...
عكس دوربين يه سرچ تو اينترنت بزني هست . سعي ميكنم عكس بزارم . الان با گوشيم پست گزاشتم دسترسي ندارم به pc.
دوربين سالمه و تمام مدت تو پارچه ضد رطوبت بوده . هيچ مشكلي داره . تا يك مقداري ميتونم پايين تر قيمت بدم .

اينم عكسهاي دوربين و كارت tv , از dvd كه ديگه عكس گرفتن نداره !
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or