فروش دمو قابل بازي گاد اف وار 2

• Thread starter Thread starter mgs3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mgs3

Loyal Member
Rating - 92.9%
13   1   0
سلام دوستان

Demo God Of War 2 رسیده دستم از دوستان اگه کسی تمایل واسه خرید ابن بازی رو داره
مبلغ 2000 تومان ( هزینه دی وی دی و باکث شات + هزینه پست ) به شماره حساب زیر واریز کنید و فیش رو اسکن کنید + آدرس محل سکونت رو به ایمیل reza_mgs3@yahoo.com ارسال کنید
در ضمن کلیه دی وی دی ها تست شده و با باکث شات ( عکس روی جلد ) تحویل شما داده می شود

شماره حساب : 0301051077006 سپهر بانک صادرات به اسم میلاد حسنی صالح

مهلت واریز وجه تا روز پنجشنبه 3/12/85 می باشد و عصر پنجنشبه دی وی دی ها به آدرس های داده شده ارسال می شود و در صورت استقبال دوستان مهلت واریز وجه تمدید می گردد

باتشکر رضا

درود
من میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
چند ساعت میتونی بازی کنی :biggrin1:
اقا بگو چه کار باید بکنم . همین امشب میخوام .

باشه فردا 2000 بریز به حسابم سریع فیش رو اسکن کن + آدرس محل سکونت بفرست به ایمیلم reza_mgs3@yahoo.com من تا ظهر واست می فرستم!!!

کسه دیگه هم خواست تا فردا ظهر بریزه که من فردا واسش پست کنم در ضمن از نظر باکث شات و دی وی دی هم خیالتون راحت باشه!!! تا 5 شنبه هم مهلت هست من سعی می کنم هر روز پست کنم چون صرف نداره بخواهم جم کنم یه جا پست کنم!!!!

واسه نسخه کامل هم مطمن باشید از همه جا من زودتر به دستتون می رسونم اگه اونم می خواهین پیش فروش می کنم!!!!:)

این نسخه دمو هم ارزش بازی کردن داره من که خودم خداییش 4 بار تمومش کردم خیلی بهم حال داد!!!

درود
باشه فردا 2000 بریز به حسابم سریع فیش رو اسکن کن + آدرس محل سکونت بفرست به ایمیلم reza_mgs3@yahoo.com من تا ظهر واست می فرستم!!!

کسه دیگه هم خواست تا فردا ظهر بریزه که من فردا واسش پست کنم در ضمن از نظر باکث شات و دی وی دی هم خیالتون راحت باشه!!! تا 5 شنبه هم مهلت هست من سعی می کنم هر روز پست کنم چون صرف نداره بخواهم جم کنم یه جا پست کنم!!!!
آقا لطف کن صبح قبل از ساعت 10 برام بفرست . من ساعت 8 میریزم حسابت ولی باید تا 4 بعد از ظهر وایستم تا فیش رو اسکن کنم . تازه اگه بعد از ساعت 10 بری پست کار رفته برای فردا چون ماشین پست بسته ها رو ساعت 10 جمع میکنه . راستی سفارشی :biggrin1: میدی بیاد دیگه آره . آقا جون من فردا اول وقت بفرست من هم تا 4 بعد از ظهر فیش رو Email میکنم .
یادت نره . :biggrin1:
این نسخه دمو هم ارزش بازی کردن داره من که خودم خداییش 4 بار تمومش کردم خیلی بهم حال داد!!!
پس باید طولانی باشه که تا امروز 4 بار توموش کردی . اگه 10 دقیقه هم باشه برای من یک دنیا ارزش داره . دمت داغ واقعا حال داری میدی به ملت .

یه سوال دارم لطفآ راهنمایی کنید
من این بازی رو دانلواد کردم بعد بخوام بریزم رو dvdفایل رو باید تغییر بدم؟؟؟؟؟
یا همئن رو باید بریزم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or