فروش بیش از 7,000,000 نسخه از بازی Call of Duty 4

eshqami

کاربر سایت
عنوان CoD4 پر فروش ترین بازی منتشر شده توسط Activision در سال 2007 بود. با آمار فروش 7,000,000 که توسط دو گروه NPD و GFK اعلام شد مشخص میشود که بازی بسیار جذاب CoD4 بیش از Halo 3 فروش داشت و این در حالی است که این فروش در مدت زمانی حدوداً دو ماه کمتر از شروع فروش Halo 3 بدست آمده است. جالب این که Microsoft اعلام کرد که این بازی در شبکه XBOX Live تراکم بیشتری دارد و افراد بیشتری از آن استفاده میکنند

عنوان CoD4 پر فروش ترین بازی منتشر شده توسط Activision در سال 2007 بود. با آمار فروش 7,000,000 که توسط دو گروه NPD و GFK اعلام شد مشخص میشود که بازی بسیار جذاب CoD4 بیش از Halo 3 فروش داشت و این در حالی است که این فروش در مدت زمانی حدوداً دو ماه کمتر از شروع فروش Halo 3 بدست آمده است. جالب این که Microsoft اعلام کرد که این بازی در شبکه XBOX Live تراکم بیشتری دارد و افراد بیشتری از آن استفاده میکنند

http://forums.bazicenter.com/showthread.php?p=336253#post336253

یادتون نره که این بازی روی 3 تا پلتفروم عرضه شد اون هم بصورت همزمان ;).

خداييش ببين! داري ميگي اين بازي فروش Halo پشت سر گذاشته!؟ آخه يك كم هم نگاه كنيد ميبيني اين بازي براي هر سه دستگاه موجود عرضه شده يعني PS3 , X360 و PC اگر دقت كنيد 7 ميليون تقسيم بر 3 بشه ميشه 2.3 ميليون براي هر كنسول كه اگر براي 360 2.5 هم حساب كنيم بازم نصف فروش هيلو رو نداشته. اگر اشتباه نكنم آمار فروش هيلو 5 ميليون بود و مقدار شيپ هم 8 ميليون! پس اين بازي فروش خوبي نداشته.
البته خبر جالبي بود ازت ممنونم. اگر تند رفتم ببخشيد.

خوب دقيقا صبر كرده بودم براي امروز .
عماد كجايي ؟! فكر كنم با شما سر اين مسئله بحث داشتيم .
چند ماه پيش گفته بودم كه cod4 تنها بازي كه ميتونه از لحاظ فروش با halo3 مبارزه كنه علتش را هم گفته بودم كه چون براي هر سه پلتفرم مياد . و يه بازي كه تقريبا تونست تمام انتظارات بازي خورها را براورده كنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or