فروش بیشتر gta iv 360

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با توجه به اینکه PS3 تا به اینجا نزدیک 3/5 میلیون فروش کرده و X360 تا الان نزدیک 11-12 میلیون /
میشه گفت این %49 تقاضای خرید واقعا واسه PS3 عالی و شگفت انگیزه چون نسبت افرادی که الان Ps3 دارن به افرادی که X360 دارن 1 به 4 هست .
حالا فرض کنید فروش PS3 دقیقا اندازه فروش X360 بود اوقت فک کنم تقاضای خرید GTA IV واسه PS3 میشد %90 و واسه X360 میشد .......... :blushing::blushing:

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه PS3 تا به اینجا نزدیک 3/5 میلیون فروش کرده و X360 تا الان نزدیک 11-12 میلیون /
میشه گفت این %49 تقاضای خرید واقعا واسه PS3 عالی و شگفت انگیزه چون نسبت افرادی که الان Ps3 دارن به افرادی که X360 دارن 1 به 4 هست .
حالا فرض کنید فروش PS3 دقیقا اندازه فروش X360 بود اوقت فک کنم تقاضای خرید GTA IV واسه PS3 میشد %90 و واسه X360 میشد .......... :blushing::blushing:

بقول معروف: قربون ادم چیز فهم

مرسی

خوب اولا عدد مربوط به ps3 رو اشتباه زدي 5/3 (توي اينجا بايد برعكس تايپ كني)
دوما gta5 پرفروش ترين بازي توي ps2 بود بايدم اينجا هم باشه
سوما با بودن بازي هايي مثل halo3 bioshock masseffect چه انتظاري داري؟:biggrin1:

halo 3 رو میشه گفت میشه رقابت کنه و شاید بالاتر بره ولی اون 2 تا که هنوز هیچ شماره ای ازشون بیرون نیومده و اولین شمارش هست مطمئنا نمیشه با GTA مقایسه کرد;)

خوب اولا عدد مربوط به ps3 رو اشتباه زدي 5/3 (توي اينجا بايد برعكس تايپ كني)
دوما gta5 پرفروش ترين بازي توي ps2 بود بايدم اينجا هم باشه
سوما با بودن بازي هايي مثل halo3 bioshock masseffect چه انتظاري داري؟:biggrin1:

خب اولا عدد مربوط به فروش PS3 رو خیلی هم درست تایپ کردم. مقدار PS3 های Sold شده تا الان نزدیک به 3/5 (سه و نیم میلیون) هستش . اون 5-6 میلیون مقدار Ship شده به فروشگاها هست نه مقدار Sold شده (همون به فروش رفته)
دوما هنوز GTA IV نیمده / GTA V کجا بود :confused:
سوما چه ربطی داره سری GTA تقریبا میشه گفت یه بازی عامه پسند هستش و طرفدارای زیاد و مخصوص به خودشو داره . در سری های قبلی هم GTA اصلا تحت تاثیر فروش بازیهای دیگه قرار نگرفته و همیشه فروشش عالی بوده تا حدی که اکثرا به فروش بقیه ی بازیها هم لطمه زده ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or