فروش بلوری پلیر شارپ BD-HP25SA

• Thread starter Thread starter danial1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

danial1

کاربر سایت
Rating - 100%
21   0   0
یک دستگاه بلوری پلیر 3D شارپ مدل BD-HP25SA که یکی از کاملترین و بهترین بلوری های بازار هست با گارانتی مادیران آکبند ( کارتن پلمپ هست ) همراه با دو عدد انیمیشن معروف سه بعدی که اونها هم آکبند و پلمپ هست و اشانتیون میدم رو دستگاه .
قیمت پایه 280 هزار تومان
دوستان قیمت بلوری پلیر بدون فیلمها تو بازار 300 تومن هست و میتونید از نمایندگیهای شارپ استعلام بگیرید، پس مطمئنا قیمت خوبی براش در نظر گرفتم .

Attachments

• 2012-02-06_183042.jpg
    2012-02-06_183042.jpg
    114.4 KB · مشاهده: 96
آخرین ویرایش:
ای بابا یدونه خریدیم زود تر میزدی اینو بر میداشتم
وضعیت با قیمت سازگاری خوبی داره

لازم دونستم با یه تیر دو نشون بزنم هم یه آپ و هم یه یاد آوری بکنم که 2 تا انیمیشنی که بهمراه بلوری پلیر بعنوان اشانتیون میدم از بهترین عناوین انیمیشن هستند و هر دو سه بعدی و اونا هم مثل بلوری پلیر پلمپ و اکبند هستند ، موفق باشید .

آیا قابلیت اتصال هارد رو هم داره و آیا میشه باهاش mkv فول اچ دی پخش کند و اینکه آیا میشه از روی بلوری و فایلهای رو دی وی دی به روی هارد کپی کرد

این پلیر فقط رو تلوزیونهای مدل LE830 شارپ اشانتیون داده میشه و تو بازار ندیدم جدا بفروشن؟!
اتفاقا فیلم هم روش هست
درست میگم؟
چرا داری میفروشیش؟ BD player دیگه ای داری حتما؟
در هر حال قیمت خوبه و همین حدود هم درمیاد ;)
راستی اگر فیلم ها رو خواستی جدا بفروشی من خریدارم

---------- نوشته در 02:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:20 PM ارسال شده بود ----------

آیا قابلیت اتصال هارد رو هم داره و آیا میشه باهاش mkv فول اچ دی پخش کند و اینکه آیا میشه از روی بلوری و فایلهای رو دی وی دی به روی هارد کپی کرد

با اجازه فروشنده باید بگم که تا جایی که من میدونم mkv پخش نمیکنه و اون کاری که شما میخوای رو هم هیچ پلیری انجام نمیده دوسته عزیز که بشه از بلوری یا دی وی دی رو هارد کپی کرد

تمام نمایندگیهای شارپ این بلوری رو دارند و با گارانتی مادیران که از بهترین گارانتیهای موجود هست به قیمت 300 تومن میفروشند البته بدون این دوتا بلوری 3D که خودم اشانتیون میدم ، همونطور که تو پست اول گفتم آکبند هست ومن با توجه به عدم نیازم دارم میفروشم ، امروز زنگ زدم مادیران و گفتند MKV هم پخش میکنه ، خدایی نسبت به بقیه بلوری پلیرهای بازار هم برندش عالیه و هم قیمتش ، بازم عرض میکنم با دوتا فیلم فقط 280 که واقعا مفته .*

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or