**** فروش بازی Wolfenstein :the new order ****

moein_engineer

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
فروش بازی wolfenstein new order....ریجن۳
بازی بدون هیچ خط و خش...قاب و دفترچه کاملا سالم

قیمت : ۱۳۵ تومان

و یا تعویض با یکی از دو بازی NFS Rivals یا COD:ghosts (برای توافق سر تعویض لطفا pm بدید)

فروخته شد
معامله فقط حضوری تهران

تصاویر:
http://upload7.ir/imgs/2014-08/40031233423396118863.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-08/66369543832158842821.jpg

آخرین ویرایش:
120 خریدارم چون اکش 165 تومن خواستی لینک میدم

برادر من شما کلا سر مال میزنید اون از اون تاپیک تاریخیتون که واسه بازی همه قیمت تعیین کردین و حذفش کردن مدیران سایت اینم از نظراته خریدتون من هر جا دیدم شما راحت میزنی سر مال همه من قصدم دفاع از کسی نیست کلا بعد 3 ماه عضویت فهمیدم اخلاق شما اینجوریه اما این روش خوب نیست.....شما اگر پخ بدین آدم شک نمیکنه اما همیشه تاپیک میدین با قیمتای پایین جو درست میکنین برا فروش بازی همه.......همیشه هم از فروشگاها میگین من خودم کلا بازی آک میخرم و این خبرا نیست تو سایتم تا برسه دستت 10 15 میکشن سر کرایه پستش........من خودمم میزنم سر مال گاهی 20 تومن اینا اما پخ میدم تا منصفانه باشه نه جو سازی منفی کنم تو تاپیک فروشندگان ....من این بازیرو کردم و بهترین شوتر ps4 به نظرم است.. حتی سایت gamefly هم بهش خوب نمره داده.....ایشونم آشنای من نیست که بخوام ازش حمایت کنم کاریم به قیمتش ندارم.....انصاف خوب چیزیه حتی در رفتار

آخرین ویرایش:
برادر من شما کلا سر مال میزنید اون از اون تاپیک تاریخیتون که واسه بازی همه قیمت تعیین کردین و حذفش کردن مدیران سایت اینم از نظراته خریدتون من هر جا دیدم شما راحت میزنی سر مال همه من قصدم دفاع از کسی نیست کلا بعد 3 ماه عضویت فهمیدم اخلاق شما اینجوریه اما این روش خوب نیست.....شما اگر پخ بدین آدم شک نمیکنه اما همیشه تاپیک میدین با قیمتای پایین جو درست میکنین برا فروش بازی همه.......همیشه هم از فروشگاها میگین من خودم کلا بازی آک میخرم و این خبرا نیست تو سایتم تا برسه دستت 10 15 میکشن سر کرایه پستش........من خودمم میزنم سر مال گاهی 20 تومن اینا اما پخ میدم تا منصفانه باشه نه جو سازی منفی کنم تو تاپیک فروشندگان ....من این بازیرو کردم و بهترین شوتر ps4 به نظرم است.. حتی سایت gamefly هم بهش خوب نمره داده.....ایشونم آشنای من نیست که بخوام ازش حمایت کنم کاریم به قیمتش ندارم.....انصاف خوب چیزیه حتی در رفتار

ممنونم از شما....

- - -ویرایش - - -

سلام..
اون تبلت هم همراهش هست مگه چون تو هر دو تصویر هست !
125 اوکی ؟
چون یکی هست بدون قاب میده 100

دوست عزیزم بیشتر اگر دقت کنید به جای نوشتن روی کاغذ توی note تبلت اسم کاربریمو نوشتم!...:|.....قیمت کاملا مناسبه...میتونید از همون یکی تهیه کنید

(بازم میگم قیمت تمام فروشگاه ها و بازی های دست دوم در همه سایت ها و توپخته و پایتخت و بقیه جاهای دیگه کاملا دستمه و همیشه توی فروش بازی قیمت منصفانه گذاشتم...پس منصف باشید و اگر خریدار نیستید اسپم ندید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or