فروش بازی Wolfenstein: The new order ریجن آل به قیمت مناسب

A-rthas

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
با سلام
یک عدد بازی Wolfenstein: The new order ریجن آل(ALL) که کاملا از نظر قاب و سلفون سالم و بدون خش که در عکس مشاهده می کنید به قیمت 155000 تومان به فروش می رسد.برای عزیزانی که تهران تشریف دارن به صورت حضوری و عزیزان شهرستانی نیز با پست بعد از واریز هزینه بازی و پول پست صورت می گیرد.

راستی اینم بگم که من به شخصه از داستان و گیم پلی بازی لذت بردم و برای کسانی که مثله من علاقه زیادی به پلات کردن بازی دارن پیشنهاد می کنم این بازی رو بگیرن چون خیلی خوش پلات هست.:d

این هم از عکس ها:
16c8e5.jpg
[/URL][/IMG]
2392d4.jpg
[/URL][/IMG]
3e4267.jpg
[/URL][/IMG]
40339e.jpg
[/URL][/IMG]

مرسی از توجه شما :)

با توجه به قیمت اکش
Wolfenstein The New Order
130 خریدارم شما هم یکم کم کنید دیگه راه بیا بردارم
سلام
دوست عزیز اگه قیمت رو با گیم شارک مقایسه کنی که 165000 تومن گذاشته آکبند این بازی رو باید بهت بگم که معمولا اینا بازی دست دوم رو روش یه تایلون میکشن و به جای آکبند میدن به مردم و دوما ریجن بازیش هم 2 هست که با این قیمت میده و سوما پول پیک یا پست هم باید بدی

سلام
دوست عزیز اگه قیمت رو با گیم شارک مقایسه کنی که 165000 تومن گذاشته آکبند این بازی رو باید بهت بگم که معمولا اینا بازی دست دوم رو روش یه تایلون میکشن و به جای آکبند میدن به مردم و دوما ریجن بازیش هم 2 هست که با این قیمت میده و سوما پول پیک یا پست هم باید بدی
عزیز اون اک هست بعد ریجن بازی وولف چه اهمیتی داره که ال باشه یا 2؟دی ال سی چیزی نداره که هزینه پیک هم توپخونس حصوری تحویل میگیری من پ خ دادم شما راه بیا من جدی خریدارم حضوری

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or