سلام بازی Watch Dogs: Signature Edition رو دارم نسخه ی Xbox One هست.همونطور هم که توی عنوان مطرح شده بازی نسخه ی Signature هست که شامل 60 دقیقه گیم پلی اختصاصی و اضافه + ATM Hack Boost + Investigation Bouns هست که کدش هنوز مصرف نشده و در اختیار خریدار قرار میگیره خود بازی هم با آک مو نمیزنه بسیار تمیز دفترچه موجود کدها هم استفاده نشده.هزینه ی ارسال هم با خریدار محترم هست (فکر نکنم بیشتر از 7-8 تومن با تعرفه های جدید پست در بیاد).تهران هم حضوری میتونید بیاید تحویل بگیرید.
تعویض هم فقط با Wolfenestein: The New Order
قیمت مقطوع 170 هزارتومان
پ.ن: در مورد نام کاربری هم نام کاربری من قبلاً تو این انجمن MirzaSaman33 بوده که میتونید با مراجعه به پروفایلم ببینید ، فروش به غیر ازاینجا توی فرو پرشین تولز (فروش بازی Watch Dogs: Signature Edition نسخه ی Xbox One - بیا تو قیمت رو ببینی پشیمون نمیشی! | انجمنهای پرشین تولز) هم ادامه داره!
تعویض هم فقط با Wolfenestein: The New Order
قیمت مقطوع 170 هزارتومان
پ.ن: در مورد نام کاربری هم نام کاربری من قبلاً تو این انجمن MirzaSaman33 بوده که میتونید با مراجعه به پروفایلم ببینید ، فروش به غیر ازاینجا توی فرو پرشین تولز (فروش بازی Watch Dogs: Signature Edition نسخه ی Xbox One - بیا تو قیمت رو ببینی پشیمون نمیشی! | انجمنهای پرشین تولز) هم ادامه داره!