heavyrain1366 کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jul 15, 2014 #1 سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان بازی سنتر یک عدد بازی ufc در حد نو می باشد که بنده فروشنده ام قیمت هم 165 تومان می زارم اینم عکس خوشگل بازیش [/URL][/IMG]:d برای تعویض هم فقط دو تا بازی هست برام جالبه یکی watch dogs یکی هم the last of us آخرین ویرایش: Jul 16, 2014
سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان بازی سنتر یک عدد بازی ufc در حد نو می باشد که بنده فروشنده ام قیمت هم 165 تومان می زارم اینم عکس خوشگل بازیش [/URL][/IMG]:d برای تعویض هم فقط دو تا بازی هست برام جالبه یکی watch dogs یکی هم the last of us
Mrkika کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jul 16, 2014 #2 نوشته شده توسط heavyrain1366: سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان بازی سنتر یک عدد بازی ufc در حد نو می باشد که بنده فروشنده ام قیمت هم 165 تومان می زارم اینم عکس خوشگل بازیش [/URL][/IMG]:d بیشتر... با fifa14 تعويض داري؟
نوشته شده توسط heavyrain1366: سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان بازی سنتر یک عدد بازی ufc در حد نو می باشد که بنده فروشنده ام قیمت هم 165 تومان می زارم اینم عکس خوشگل بازیش [/URL][/IMG]:d بیشتر... با fifa14 تعويض داري؟
ezio c کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 16, 2014 #3 احیانا با murdered? Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
heavyrain1366 کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Jul 16, 2014 #5 دوستان عزیز خواهشمدم که قیمتهای پیشنهادی زیر قیمت خودم ندن تعویض هم ندارم چون همه بازیها رو بازی کردم
دوستان عزیز خواهشمدم که قیمتهای پیشنهادی زیر قیمت خودم ندن تعویض هم ندارم چون همه بازیها رو بازی کردم
Ram1n 다이나 밋 ناظم انجمن Rating - 0% 0 0 0 Jul 19, 2014 #9 قوانین معرفی بازی 10- به دلیل بالا نیامدن تاپیک های این بخش هنگام ارسال پست جدید تمامی فروشندگان باید به این قانون توجه کرده و از ارسال های پیاپی برای بالا آوردن تاپیک خود جدا خودداری کنند. در صورت مشاهده خلاف این عملکرد با آن ها برخورد لازم انجام خواهد شد. بیشتر...
قوانین معرفی بازی 10- به دلیل بالا نیامدن تاپیک های این بخش هنگام ارسال پست جدید تمامی فروشندگان باید به این قانون توجه کرده و از ارسال های پیاپی برای بالا آوردن تاپیک خود جدا خودداری کنند. در صورت مشاهده خلاف این عملکرد با آن ها برخورد لازم انجام خواهد شد. بیشتر...