A abas.karami68 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 31, 2014 #1 فروخته شد به کاربر m0jtaba آخرین ویرایش: Aug 1, 2014
A abas.karami68 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Aug 1, 2014 #5 نوشته شده توسط ahmad.motaleb: سلام شما که میگید ریجن ۲ سانسور ندراه قطع شدن اعضای بند رو توی بازی نشون میده ؟ ۱۸۰ خریدارم. بیشتر... من بازی کردم بله همه رو نشون میده خواستین بیاین دم منزل جلوتون تست کنم نوشته شده توسط Shazem: ریجن 2 توی مولتی پلیرش سانسور داره و قطع شدن اعضای بدن رو نداره.فقط خون بیشتر... منظورتون آنلاین بازی کردن هست که واسه کسی که آنلاین بازی نمیکنه فرقی نداره تو خود بازی همه چیرو نشون میده نوشته شده توسط Big_Radeen: دوست گلم قصد خراب كردن تاپيك رو ندارم ولي نوش ١٨٠ هست تازه ريجن ١ !! بیشتر... بله قصد ندارید ولی خب فضولی میکنید تو تاپیک دیگه Last edited by a moderator: Aug 1, 2014
نوشته شده توسط ahmad.motaleb: سلام شما که میگید ریجن ۲ سانسور ندراه قطع شدن اعضای بند رو توی بازی نشون میده ؟ ۱۸۰ خریدارم. بیشتر... من بازی کردم بله همه رو نشون میده خواستین بیاین دم منزل جلوتون تست کنم نوشته شده توسط Shazem: ریجن 2 توی مولتی پلیرش سانسور داره و قطع شدن اعضای بدن رو نداره.فقط خون بیشتر... منظورتون آنلاین بازی کردن هست که واسه کسی که آنلاین بازی نمیکنه فرقی نداره تو خود بازی همه چیرو نشون میده نوشته شده توسط Big_Radeen: دوست گلم قصد خراب كردن تاپيك رو ندارم ولي نوش ١٨٠ هست تازه ريجن ١ !! بیشتر... بله قصد ندارید ولی خب فضولی میکنید تو تاپیک دیگه