dead space 2. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 13, 2012 #1 فروش بازیه مافیا 2 به قیمت 35 تومان.بازی دارای نقشه میباشد. رجیون 3(مهم نیست چون آنلاین نداره دیگه:d) اینم از عکس بازی: این از عکس داخل قاب: این از عکس نقشه: این از عکس پشت نقشه: خریدار بودید پیام خصوصی بدید.ممنون
فروش بازیه مافیا 2 به قیمت 35 تومان.بازی دارای نقشه میباشد. رجیون 3(مهم نیست چون آنلاین نداره دیگه:d) اینم از عکس بازی: این از عکس داخل قاب: این از عکس نقشه: این از عکس پشت نقشه: خریدار بودید پیام خصوصی بدید.ممنون
D darvish کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 17, 2012 #2 نوشته شده توسط dead space 2.: فروش بازیه مافیا 2 به قیمت 35 تومان.بازی دارای نقشه میباشد. رجیون 3(مهم نیست چون آنلاین نداره دیگه:d) اینم از عکس بازی: این از عکس داخل قاب: این از عکس نقشه: این از عکس پشت نقشه: خریدار بودید پیام خصوصی بدید.ممنون بیشتر... پ خ زدیم بی جواب موند
نوشته شده توسط dead space 2.: فروش بازیه مافیا 2 به قیمت 35 تومان.بازی دارای نقشه میباشد. رجیون 3(مهم نیست چون آنلاین نداره دیگه:d) اینم از عکس بازی: این از عکس داخل قاب: این از عکس نقشه: این از عکس پشت نقشه: خریدار بودید پیام خصوصی بدید.ممنون بیشتر... پ خ زدیم بی جواب موند
unch3 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 17, 2012 #3 یکم قیمتی که دادی بالاست.با توجه به اینکه بازی ریجن 3 هست.البته چون بازی انلاین نداره خیلی مهم نیست ولی خوب بازی هم یکم قدیمیه و 35 واسش یکم بالاست.
یکم قیمتی که دادی بالاست.با توجه به اینکه بازی ریجن 3 هست.البته چون بازی انلاین نداره خیلی مهم نیست ولی خوب بازی هم یکم قدیمیه و 35 واسش یکم بالاست.
BARDI YA کاربر سایت Rating - 100% 18 0 0 Aug 8, 2012 #5 سلام داداش من بازی رو 25 تومان میخرم که + پول پست چون شهرستانم میشه 30 خوبه ؟ اگر قبول ندارید همون قیمتت خودتون خریدارم میشه بگید با پول پست چقدر پول واریز کنم و شماره حساب هم لطفا بدهید ممنون . شنبه 100% واریز شده قول میدم.
سلام داداش من بازی رو 25 تومان میخرم که + پول پست چون شهرستانم میشه 30 خوبه ؟ اگر قبول ندارید همون قیمتت خودتون خریدارم میشه بگید با پول پست چقدر پول واریز کنم و شماره حساب هم لطفا بدهید ممنون . شنبه 100% واریز شده قول میدم.