فروش بازی Heavy Rain Collector edition

hitman_ravani

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام.

از عنوان تاپیک معلومه! یک عنوان بازی Heavy Rain Collector edition برای فروش موجود میباشد!! اریگامی تا نخورده!! کد های آنلاین که برای دانلود یک DLC و یک دینامیک تم هست استفاده نشده! در واقع شما بازی رو نو میخرید! ریجن 2

قیمت 100.000 تومن!!

عکس:

شمایی که دم از اجرای قوانین میزنید حتما این بند را مطالعه کردید!
در صورتی که تصویر یا تصاویر ارسال شده فاقد نام کاربری شما باشند تاپیک حذف خواهد شد!

2.تمام افرادی که در بخش مبادلات بازیهای PS3 اقدام به فروش هر نوع وسیله ای میکنند موظف به قرار دادن تصویر و یا تصاویری از کالا و درج نام کاربری خود در کنار آن هستند و میبایست آن تصاویر را در را در پست اول تاپیک به نمایش بگذراند. در غیر این صورت گفتگو فوراً حذف شده و کاربر مربوطه تذکری دریافت خواهد کرد. در صورت عدم توجه به این بند از قوانین دسترسی کاربر به مدت 2 هفته قطع خواهد شد.

توی همین تاپیک گفتم: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=859&p=1687412&viewfull=1#post1687412

چون نام کار بریم رو توی فایل World pad ـی که نوشتم و از مانیتور عکس گرفتم! بخاطر همین اسم نیوفتاده! تا بعد از ظهر که برگشتم عکس رو اصلاح میکنم! خوبه؟

اما اگر این کارتون رو راه میندازه! و قابل قبول هست که هیچ!

آخرین ویرایش:
سلام هنوز داریش؟ خریدارم 10000000000000000% من این بازی رو هر جوری شده میخام 150 تومن نقد خریدارم آدرس بده شماره کارت بده تلفن هم بده منتظر هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or