فروشنده فروش بازی Heavy Rain و Fifa 14 - Fifa 15 باری PS4

عکس از دیسک و قاب بازیها همراه با نام کاربری و تاریخ و نام بازیسنتر به تاپیک اضافه کنید در غیر اینصورت تاپیک شما طی ۱۲ ساعت آینده پاک خواهد شد.

بی نهایت مشکوک تویی و جد ابادتون من عکس نذاشتم چون بازی رو فروختم و دوستام هم کسی نداشت که بهت قیمت بدم من با چند نفر که کلوپ دارن کار میکنم فهمیدی امروز هم میخواستم جوابتو بدم ن اینجا تو کیمفا و پرشین و دیوار همه جا هستم حتی تو خیلی سایت های دیکه هم هستم شماره و ایمیل هم کذاشتم اینجارو هم اصلا یادم رفته بود وکرن عکسشو میذاشتم میخوای برات بزارم که الکی حرف مفت نزنی؟؟؟؟
من به دوستانی که پیام زدن جواب دادم و یا قیمت دادم یا اسم بازی هایی که موجود دارم همه که خریدار نیستن یکی ارزونتر میخواد یکی خریداری کرده ارزونتر من فقط به توی احمق جواب ندادم که میخواستم امروز بدم فقط مرد باش بعدا سر حرفت باش ...
الان هم پست پاک بشه لطفا دوباره با عکس میزارم احمقی مثل تو نمیدونه کسی که تازه میاد امتیاز نداره تو دو ساله اینجایی کلا 4 تا داری تاپیک رو میزنم که شر و ور تلاوت نکنی من تو تاپیک چه کسی پیشنهاد دادم تو الکی حرف میزنی یکم شعور هم خوبه هرکی عکس بخواد براش خصوصی میفرستم از هردو طرف دیسک
انقدر هم احمقی که نمیدونی من عکس نزارم به ضرر خودم هست چون کسی نمیدونه چه طوریه و اعتماد نمیکنه و نمیخره ....فهمیدی بی مغز.... تو از کجا میدونی که من به همه پیام دادم تو با چشمات دیدی مرتیکه بی شعور
اکه شعور و تربیت داشتی با یه جواب ندادن نمیکفتی مشکوک بازی تر هم دوستم فرخت داشتم از دستام میپرسیدم کسی دیکه داره که برات ارسال کنم که نکی منو مسخره کرده وکرن میتونستم پیام بدم که دیکه ندارم و تمام فهمیدی ایو خصوصی میکفتی بهت جواب میدادم ولی از کند ذهنی و بی شعوریت اومدی اینجا پیام کذاشتی یه محض اینکه چیزی فروختم به خریدار میکم بهت پیام بده که واقعا فروشنده هستم که شاید فقط شاید خجالت بکشی دیکه از این غلطا نکنی....

آخرین ویرایش:
تقصیر خودم بود واسه اینکه کارت راه بیافته کلی سایت و وبلاک رفتم ولی یا فروخته بودن یا موجود نداشتن اینم از عکس
http://uupload.ir/files/dl5r_dsc_0133.jpg http://uupload.ir/files/50kz_dsc_0135.jpg
مارو خراب کردی اشکال نداره ولی جوری جوابتو دادم که دیکه همچین کاری نکنی بیخود تهمت نزنی پسره عوضی شنیدی میکن کافر همه را به کیش خود پندارد خودت که مشکوکی فکر کردی چون تو سایت اومدم و جوابتو ندادم منم مثل توام هرکسی اکه به حساب من واریز کنه میتونه یه روزه اون پولو از حساب من برکردونه به حساب خودش از طریق ایمیل میتونه جای منو پیدا کنه یا مقع ارسال ادرس من رو بسته هست فهمیدی پول بازی دست دوم چیه که بخوام بخورم مکه من مثل تو محتاج و فقیرم من مثل تو نیستم اکه تا شب صبر میکردی پیدا نمیکردم میکفتم شرمنده ندارم کسه دیکه هم نداره فهمیدی ولی خوب شد عقل و شعورتو به همه نشون دادی..حلالت نمیکنم حساب ما باشه واسه اون دنیا..

آخرین ویرایش:
اقا چرا جواب منو پاک کردید بذارید همه اینجور ادم های نامرد عوضی رو بشناسن ...
مشکوک تویی و جد و ابادت من اکه جواب شمارو ندادم به خاطر اینه که بازی رو فروختم و جای دیکه هم نداشت که به توی نفهم بکم بعدشم من جواب همه رو دادم جز تو که اکه بازی رو تا شب شاید پیدا کردم بهت بکم. اکه احمق نبودی و اینجوری نمیکفتی شب پیام میدادم و میکفتم ندارم میخوای عکس هاش برات بفرستم که دیکه زرزر مفت نکنی و شر ور تلاوت نکنی مرتیکه چون جواب ندادم یعنی مشکوک هستم احمق. تو با چشمات دیدی من به همه پیام دادم اصلا من تو کدام تاپیک کفتم بازی دارم من فقط خصوصی میدم پسره احمق ....شنیدی میکن کافر همه را به کیش خود پندارد خودت که محتاج و فقیری فکر کردی همه مثل امثال تو هستن اشکال نداره بی عقلی و بی شعوریت رو نشون دادی هروقت کسی اومد کفتی چیزی خریده و پول ریخته و جنس هنوز به دستش نرسیده بعد بیا تهمت بزن بکو مشکوک هست طرف ... مرتیکه نفهم من تو کیمفا و پرشین و و دیوار فروشنده هستم شماره و ایمیل کذاشتم با شماره و ایمیل میشه هرکسی رو راحت پیدا کرد میشه پولی که به حساب ریختن رو یک روزه از حساب من بکشن بیرون من چیزی بفرستم ادرس خودم رو رو بسته مینویسم نفهم... من اکه عکس نزارم به ضرر خودمه چون کسی نمیدونه چه طوریه و نمیخره همه مثل تو که خر نیستن همه چیر اشتباه برداشت کنن تا عکس نذاشت بکن مشکوکه خب نمیخرن مثل تو اینجوری نمیکنن خصوصی میدادی بهت میکفتم که دیکه موجود ندارم احمق
یه کاری میکنم که دیکه نتونی به هر کسی تهمت الکی بزنی و بیای حرف مفت بزنی به محض اینکه چیزی فروختم به طرف میکم بهت بکه جنس خریده که توی عوضی شاید یکم خجالت فهمیدی ..تقصیر من بود که کلی سایت و وبلاک رفتم که شاید بازی رو پیدا کنم که یا نداشتن یا فروخته بودن ....
کاری میکنم که دیکه نتونی همچین غلطی بکنی پسره احمق بیشعور.....
این پست هم پاک نشه من با عکس میذارم که همه بیان و اینجور ادم های عوضی رو بشناسن.....این هم لینک عکس ها که دیکه حرف الکی نزنی
http://uupload.ir/files/50kz_dsc_0135.jpg http://uupload.ir/files/dl5r_dsc_0133.jpg
بار اخرت باشه همچین غلطی میکنی.... پیام خصوصی هم بهت میدم که اکه یه قت اینا پاک شد خودت بفهمی چه ادم عوضی و نفهمی هستی.....

انقدر بی شعوری که نمیدونی کسی که تازه اومده امتیاز نداره خودت 2 سال اینجایی امتیازت 4 هستش اونم ماله رفیقات هستش خیلی ها از من بازی خواستن یکی قیمت پایینتر میخواد یکی زودتر خریده همه که خریدار نیستن. انقدر که حسودی بدبخت تا یکی میاد میخواد چندتا بازی بفروشه بهش تهمت میزنی که مشکوک هستش میدونم داری میسوزی البته تقصیر تو نیست تقصیر خانوادته که اینجوری تربیتت کردن به قول یکی که میکفت اب رو بریز جایی که میسوزه
اینکارتو یادت نره حلالت نمیکنم حساب ما باشه اون دنیا...

آخرین ویرایش:
تو از کجا میدنی من به همه تاپیک ها سر میزنم تو خودت دیدی عوضی من به خریدارها سر میزنم ببینم چی میخوان هروقت کسی کفت این جنس به ما نداده بعد بیا زر زر کن...تربیت خانوادت در همین حد بوده اشکال نداره خدا شفات بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or