فروش بازی GUITARHERO WARRIORofROCK نسخه PS3

hitman_ravani

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام ب همه

یک عدد بازی GUITARHERO WARRIOR of ROCK ریجن 1 و پلمپ به فروش میرسد! بازی از آرشیو خودم هستش! و فقط همین یدونه رو دارم! تعداد هم ندارم که بخام کاسبی کنم! تهران هستم!

قیمت: بنا به قیمتهایی که در فروشگاههای تهران فروخته میشه! که با سرچ توی نت هم پیدا میشه حدود 120 تا 150 تومن هستش! اما من به قیمت 80 تومن این بازی رو میفروشم! فکر کنم بهترین قیمتی باشه که توی ایران بتونید بخرید!

تحویل خضوری ! شما تشریف میرید! تقدیم میشه! پستی هم هزینه به عهده خریدار هست!

و اما قانون عکس! من چون دوربین ندارم! و با وب کم عکس میگیرم! ! اگر قابل قبول باشه عکسی که قبلآ انداخنم رو فعلآ میزارم که اگر مورد قبول نبود با همون وب کم عکس میزارم!!

این با دسته هم اجرا میشه؟ یا گیتارشو میخواد؟
عکسی که گرفتی نسخه باز شدشه از پلمپش عکس بزار جوری که معلوم بشه سلفونش

گفتم که دوربین ندارم! این عکس قدیمی هستش! فارسی گفتم! بازی پلمپ هست! دیگه شخصی که میاد حضوری بازی رو بخره اینقدر صحت و سلامت داره که بتونه تشخیص بده! پلمپ هست یا نه! فکر نکنم با کیفیت وب کم بشه تشخیص داد که پلمپ هست یا نه! ولی برای اینکه حرف و حدیث نباشه! عکس میزارم!

نه با دسته معمولی PS3 اجرا نمیشه به هیچ وجه فقط کنترلر خود بازی رو میخاد فرق نمیکنه برای کدوم نسخه ار گیتار هیرو یا راک بند باشه!

ویرایش:........................................

این هم عکس:

الان پلمپ رو احساس میکنی؟؟ ممنون که برای بقیه دل سوزوندی و دیگران رو از اشتباه نجات دادی!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or