فروش بازی Ghost Recon Breakpoint و استقبال از آن ناامیدکننده بوده

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Ghost-Recon-Breakpoint.jpg

استقبال کیفی و فروش بازی Ghost Recon Breakpoint برخلاف بازی قبلی خود یعنی Wildlands که در کل اثر موفقی محسوب می‌شد بسیار ضعیف بوده است. در هنگام ارائه اهداف مالی شرکت یوبی‌سافت برای دو سال مالی آینده، موسس و مدیر این کمپانی یعنی ایو گیمو تایید کرد که عملکرد Breakpoint تاکنون ناامیدکننده بوده است.
بازخوردهای کلی صورت گرفته پیرامون این بازی تاکنون بسیار منفی بوده که بخشی از آن ناشی از وجود موارد جنجالی مربوط به پرداخت درون برنامه‌ای می‌شود. با این حال ظاهرا واکنش منتقدان به بازی باعث تعحب مدیر یوبی‌سافت شده زیرا به گفته ایشان، بازخوردهایی که بازی پس از نمایش E3، گیمزکام، پیش‌نمایش‌ها و هم‌چنین از سوی تسترهای داخلی دریافت می‌کرد مثبت بوده اما ناگهان واکنش منتقدان به بازی پس از عرضه و هم‌چنین فروش آن در هفته اول انتشار به شدت ناامیدکننده بوده است.
در مورد دلایلی که سبب شده تا این...

Continue reading...

خدا رو شکر، خیلی خوشحالم می بینم این بلاها داره سر یوبی سافت میاد. من که خیلی وقته یوبی سافت رو فراموش کردم، ولی اخبار ضدحال های که میخوره رو همیشه دنبال می کنم.:D تو بحث منفورترین شرکت گوی رقابت رو از EA ربوده.:-&

خدا رو شکر، خیلی خوشحالم می بینم این بلاها داره سر یوبی سافت میاد. من که خیلی وقته یوبی سافت رو فراموش کردم، ولی اخبار ضدحال های که میخوره رو همیشه دنبال می کنم.:D تو بحث منفورترین شرکت گوی رقابت رو از EA ربوده.:-&
اصلا از وقتی R6 فروختم نور بخت به سراغم آمد انقدر که این بازی آشغال و اعصاب خورد کن بود هرروز بد تر از دیروز میشد فکرش کن بجای اینکه netcode ها و هیت باکسا بهتر شه همینجوری بدتر میشد میگفتن فلان اپراتور رو میخوایم ریدیزاین کنیم گشادی میکردن فقط نرفش میکردن این بود ریدیزاینشون پک هاش که عذاب آور بود بدتر از لوت باکس باز لوت باکس یه لول آپ میکنی میده اون کلا شانسی بود :| این بلا هایی که سر یوبی سافت آمده همش بخاطر ملته اگه آشغالاشون رو نخرن اینا هم مجبور میشن درست کار کنن ملت میگن پرنس میخوایم خب لعنتی اون اساسینز نخر :| میگن sc میخوایم خب لعنتی اون زباله ای که یوبی سافت با اسم تام کلنسی میندازه بهت رو نخر :| یعنی خیلی خوبن ایونت هالووین R6 گرفتن میخوان به عنوان یه بازی کامل فرو کنن برا نسل بعدم که راحت همون پورت میکنیم لذت ببرید :| یعنی آدم به پررویی yves guillemot ندیدم دلقک بی مزه هرسال ملت با sc دست می اندازه یعنی یوبی سافت اون روزی مرد که AC: black flag نجاتش داد.

• Like
Reactions: Jill-Valentine
وقتی پشت سر هم هی دنباله میزنی اونم بدون کمترین تنوع و یک خروار هم پرداخت درون برنامه میچپونی داخلش تهش همین میشه دیگه من تعجب کردم یوبی یکدفعه ساپورت wild قطع کرد و نسخه جدید معرفی کرد الان فهمیدم که نباید چپ و راست دنباله بزنن یک بازی مثل Ranbow six seige تا صد سال دیگه هم سرپاست

• Like
Reactions: delta05
اصلا از وقتی R6 فروختم نور بخت به سراغم آمد انقدر که این بازی آشغال و اعصاب خورد کن بود هرروز بد تر از دیروز میشد فکرش کن بجای اینکه netcode ها و هیت باکسا بهتر شه همینجوری بدتر میشد میگفتن فلان اپراتور رو میخوایم ریدیزاین کنیم گشادی میکردن فقط نرفش میکردن این بود ریدیزاینشون پک هاش که عذاب آور بود بدتر از لوت باکس باز لوت باکس یه لول آپ میکنی میده اون کلا شانسی بود :| این بلا هایی که سر یوبی سافت آمده همش بخاطر ملته اگه آشغالاشون رو نخرن اینا هم مجبور میشن درست کار کنن ملت میگن پرنس میخوایم خب لعنتی اون اساسینز نخر :| میگن sc میخوایم خب لعنتی اون زباله ای که یوبی سافت با اسم تام کلنسی میندازه بهت رو نخر :| یعنی خیلی خوبن ایونت هالووین R6 گرفتن میخوان به عنوان یه بازی کامل فرو کنن برا نسل بعدم که راحت همون پورت میکنیم لذت ببرید :| یعنی آدم به پررویی yves guillemot ندیدم دلقک بی مزه هرسال ملت با sc دست می اندازه یعنی یوبی سافت اون روزی مرد که AC: black flag نجاتش داد.
منم این نسل هیچ بازی از ubi بازی نکردم به جر R6. تقریبا بالای 1500ساعت پلی تایم دارم . از نظر فروش درون برنامه ای و قیمت ها که واقعا داغونه ولی خب خیلی وقته باگ ها و مشکلات سرروش فیکس شده
.درکل این بازی انقدر هسته گیم پلی خوبی داره که هرچی ubi از توش دزدی کنه به چشم نمیاد

• Like
Reactions: mohsenebrahimi
چطور میشه از یک شرکتی که بهترین بازی های خلاقانه مثل Splinter Cell و Far Cry و Prince of Persia و ghost recon و ... که یک زمانی جزو تاپ ترین بازی ها بودن برسی به اینجا که چند ساله واقعا اصلا دیگه حتی خبر های بازی هاش دنبال نمیکنم فقط بازی بیاد خوب باشه بازی کنم یکی مثل AC هنر میخواد .

به نظرم وقتشه دیگه UBI مدیریت عوش کنه و هیئت مدیره بریزه تو جوب چون مشخصا با سیاست های احمقانه اینها کلی عنوان خوب به گند کیشه شده از بی خیال شدن SP تا دانگرید شدن بازی هاش عرضه بازی های تکراری و استراحت ندادن به بعضی از IP ها کلا هنر میخواد بتونی در دو نسل انقدر گند بزنی .

اخه مساله اينه كه بورد يوبي هسته اصلي هستن و سهام داراي كلانشن تمام اين ضعفها هم ناشي از اينه كه اونها فقط سود براشون تعريف شده نه چيز ديگه اي

اخه مساله اينه كه بورد يوبي هسته اصلي هستن و سهام داراي كلانشن تمام اين ضعفها هم ناشي از اينه كه اونها فقط سود براشون تعريف شده نه چيز ديگه اي
مثل اینکه سود، درست واسشون تعریف نشده! فعلا که به همونم نرسیدن!

اینم مثل ea سرش به سنگ میخوره دوباره میاد استیم
مسئله زیاد درباره استیم و اپیک نیست. در هر صورت منبع درآمد اصلی ناشرا کنسول‌ها هستن و پی‌سی در کنارش فقط یه منبع درآمد جانبی محسوب میشه. حتی بازیایی که رو پی‌سی عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتن هم بازم از نظر فروش قابل مقایسه با نسخه‌های کنسولی نیستن.

مسئله زیاد درباره استیم و اپیک نیست. در هر صورت منبع درآمد اصلی ناشرا کنسول‌ها هستن و پی‌سی در کنارش فقط یه منبع درآمد جانبی محسوب میشه. حتی بازیایی که رو پی‌سی عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتن هم بازم از نظر فروش قابل مقایسه با نسخه‌های کنسولی نیستن.

تو یه بازی مثل rainbow یا anno اینجوری نیست و ترک استیم به ضررش تموم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or