kamyab66 کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Aug 24, 2016 #1 به نام خدا با عرض سلام خدمت دوستان عزیز این بازی کارکرده و ریجن 1 می باشد. دیسک و قاب سالم و تمیز هست. قیمت : 75 فروخته شد. هزینه و مسئولیت ارسال به عهده خریدار محترم می باشد. آخرین ویرایش: Sep 5, 2016
به نام خدا با عرض سلام خدمت دوستان عزیز این بازی کارکرده و ریجن 1 می باشد. دیسک و قاب سالم و تمیز هست. قیمت : 75 فروخته شد. هزینه و مسئولیت ارسال به عهده خریدار محترم می باشد.
kamyab66 کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Aug 24, 2016 #3 نوشته شده توسط Deus EXX: شهرستان هم ارسال می کنید؟ بیشتر... سلام دوست عزیز. ارسال میکنم.
voldmort AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ کاربر فعال Rating - 100% 62 0 0 Sep 2, 2016 #4 سلام با دارک سولز 2 تعویض دارید؟
kamyab66 کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 2, 2016 #5 نوشته شده توسط voldmort: سلام با دارک سولز 2 تعویض دارید؟ بیشتر... سلام دوست عزیز. تعویض ندارم.
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Rating - 100% 70 0 0 Sep 2, 2016 #6 دوست عزیز دیسک بازی مال این قاب نیست درسته? چون فکر کنم ریجن دیسک و بازی یک هست ولی قاب ۲!!!!!
kamyab66 کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Sep 2, 2016 #7 نوشته شده توسط Grey Warden: دوست عزیز دیسک بازی مال این قاب نیست درسته? چون فکر کنم ریجن دیسک و بازی یک هست ولی قاب ۲!!!!! بیشتر... سلام دوست عزیز. بازی برای یکی از دوستانم هست که برای فروش به من داده ، خودم هم به این مورد دقت نکرده بودم . ریجن رو از قاب نوشتم.
نوشته شده توسط Grey Warden: دوست عزیز دیسک بازی مال این قاب نیست درسته? چون فکر کنم ریجن دیسک و بازی یک هست ولی قاب ۲!!!!! بیشتر... سلام دوست عزیز. بازی برای یکی از دوستانم هست که برای فروش به من داده ، خودم هم به این مورد دقت نکرده بودم . ریجن رو از قاب نوشتم.
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Rating - 100% 70 0 0 Sep 3, 2016 #8 نوشته شده توسط kamyab66: سلام دوست عزیز. بازی برای یکی از دوستانم هست که برای فروش به من داده ، خودم هم به این مورد دقت نکرده بودم . ریجن رو از قاب نوشتم. بیشتر... پس پست اول رو ویرایش کنید و بزنید ریجن یک تا خریدار دچار مشکل نشه!
نوشته شده توسط kamyab66: سلام دوست عزیز. بازی برای یکی از دوستانم هست که برای فروش به من داده ، خودم هم به این مورد دقت نکرده بودم . ریجن رو از قاب نوشتم. بیشتر... پس پست اول رو ویرایش کنید و بزنید ریجن یک تا خریدار دچار مشکل نشه!