brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jun 15, 2014 #1 با سلام خدمت دوستان عزیز یه بازی assassin creed 4 black flag دارم که میخوام بفروشم بازی کاملا سالم و بدون خط و خش میباشد رجین بازی 3 هستش. من از ساری هستم. قیمت رو هم 120 میزارم. موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان عزیز یه بازی assassin creed 4 black flag دارم که میخوام بفروشم بازی کاملا سالم و بدون خط و خش میباشد رجین بازی 3 هستش. من از ساری هستم. قیمت رو هم 120 میزارم. موفق باشید.
brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jun 17, 2014 #3 نه متاسفانه تعویض ندارم فقط فروش هستش آخرین ویرایش: Jun 17, 2014
Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jun 19, 2014 #5 من خریدارم . به کسی قول نده فردا واریز میکنم پول رو بهت خبر میدم . فقط این ریجن3 بودنش ینی نمیتونیم اون 1 ساعت اضافه رو استفاده کنیم ؟ Using Tapatalk
من خریدارم . به کسی قول نده فردا واریز میکنم پول رو بهت خبر میدم . فقط این ریجن3 بودنش ینی نمیتونیم اون 1 ساعت اضافه رو استفاده کنیم ؟ Using Tapatalk
Ram1n 다이나 밋 ناظم انجمن Rating - 0% 0 0 0 Jun 19, 2014 #6 قوانین معرفی بازی 10- به دلیل بالا نیامدن تاپیک های این بخش هنگام ارسال پست جدید تمامی فروشندگان باید به این قانون توجه کرده و از ارسال های پیاپی برای بالا آوردن تاپیک خود جدا خودداری کنند. در صورت مشاهده خلاف این عملکرد با آن ها برخورد لازم انجام خواهد شد. بیشتر...
قوانین معرفی بازی 10- به دلیل بالا نیامدن تاپیک های این بخش هنگام ارسال پست جدید تمامی فروشندگان باید به این قانون توجه کرده و از ارسال های پیاپی برای بالا آوردن تاپیک خود جدا خودداری کنند. در صورت مشاهده خلاف این عملکرد با آن ها برخورد لازم انجام خواهد شد. بیشتر...