MHD-KHZ کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 28, 2014 #1 Spoiler: پنهان سلام دو بازی Watch dogs و MGS V GZ کارکرده به فروش میرسه با قیمت مناسب ریجن هر دو بازی ALL هست بازی واچ داگز کدش استفاده شده دیسک و قاب بازی کاملا تمیز و سالم هستن. فروش فقط غیر حضوری میسر هست که با پست پیشتاز براتون ارسال میشه Watch dogs = 130000TOMAN Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان MGS V GZ=70000TOMAN Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان آخرین ویرایش: Jul 28, 2014
Spoiler: پنهان سلام دو بازی Watch dogs و MGS V GZ کارکرده به فروش میرسه با قیمت مناسب ریجن هر دو بازی ALL هست بازی واچ داگز کدش استفاده شده دیسک و قاب بازی کاملا تمیز و سالم هستن. فروش فقط غیر حضوری میسر هست که با پست پیشتاز براتون ارسال میشه Watch dogs = 130000TOMAN Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان MGS V GZ=70000TOMAN Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان Spoiler: پنهان
god of war v کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 28, 2014 #3 همه حضوری معامله میکنن نکنه مشکلی داره؟ اگه مشکلی نیست میشه دلیلشو توضیح بدین؟
MHD-KHZ کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 28, 2014 #4 چون خوزستان هستم بنابراین حضوری امکانش نیست همین اگهی رو تو ایسام هم گذاشتم اگر خواستید اونجا خرید کنید که معتبر هست درضمن بازی ها در حد اکه
چون خوزستان هستم بنابراین حضوری امکانش نیست همین اگهی رو تو ایسام هم گذاشتم اگر خواستید اونجا خرید کنید که معتبر هست درضمن بازی ها در حد اکه
Axe کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Aug 1, 2014 #5 دوست عزیز من هر دوش باهم خریدارم اگه ممکنه قیمت اخرشو با شمارت برام پ.خ کن