فروش بازی های کامپیوتری رکورد شکست !

KhashiMetal

کاربر سایت
به گفته ی سازمان NPD ، بازی های کامپیوتری در سال 2007 بیش از 17.000.000.000 دلار فروش داشته که بیشترین فروش در طول تاریخ این صنعت است.
جالب اینجاست که بدونید این فروش یعنی 43 درصد بیشتر از فروش فیلم های روی پرده در سال 2007 که آمار خیره کننده ای یه !!
فروشنده ها ماه دسامبر سال 2007 را پربارترین ماه تاریخ این صنعت دونستن چون در ماه دسامبر فروش 2 کنسول Xbox360 و Wii بسیار قدرتمند بوده ... این در حالیه که Nintendo DS در رتبه ی اول جهان در ماه با فروشی معادل 2.5 میلیون دستگاه قرار یافته که فروشی بسیار تعجب برانگیز و تاریخیه ... البته ناگفته نماند که کنسول PS3 هم در دسامبر شگفتی آفرید و بالاخره در آمار فروش کمی از Xbox360 پیشی گرفت...
در فروش بازی ها هم باز در سال 2007 شگفتی ایجاد شد و بازی محبوب Microsoft یعنی Halo3 توانست تا پایان سال در عرض 2-3 ماه به فروشی معادل 5 میلیون نسخه دست یافت...
امیدوارم خبر تکراری نباشه :cheesygri

منبع : Yahoo

برای من که چیز عجیبی نیست ، چون واقعا بازی سرگرمیه مفید و جذابی هست که من به خیلی از چیزها تریجیح میدم ، راستی چرا ایران تو این امارها حساب نمیشه؟؟

ممنون خشی جان

برای من که چیز عجیبی نیست ، چون واقعا بازی سرگرمیه مفید و جذابی هست که من به خیلی از چیزها تریجیح میدم ، راستی چرا ایران تو این امارها حساب نمیشه؟؟

ممنون خشی جان
علی جان آمار شیپ دستگاه خود کنسول حساب میشه چون کنسول ها همشون از کارخونه های تهت پوشش Microsoft و سونی و نینتندو میان ولی بازی هایی که ما ایرانی ها می خریم حساب نمی شه چون همش کپیه وگرنه این فروش دو برابر بود :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or