سلام دوست عریر عناوینی که داری واقعا خوب است من خودم چند غنوانشو می خوام ولی قیمت ها به نظر من بالا است مصا الان کی به اویل 6 180 پول می ده یا نینجا گیدن دلیلی نداره 200 پولش باشه اگه قیمت ها رو مناسب کنی من حودم چند عنوان می خوامبا سلام.
خدمت تمامی دوستان ناآشنای انجمن احتراما عرض میکنم که اینجانب تاپیک فروش را با زحمت هر چه تمام تر و شنیدن ایراد گیری های پی در پی مدیران و ناظمان و نیز شما دوستان ناآشنای محترم انجمن بازی سنتر ایجاد کردم و نه صرفا بعنوان زیارتگاه یا موزه.
والا این طرز رفتاری که اعضای انجمن با من اینجانب در این سال های متوالی (از وقتی که عضو این انجمن شدم) میکنند احساس میکنم که کودورتی یا خصومتی با من اینجانب دارید که اصلا یک بازی هم از من نمیخرید و این موضوع من را بسیار متعجب کرده است.
اگر قضیه بر سر اعتماد نداشتن به اینجانب میباشد که من هم شماره تماسم را گذاشتم و هم نامم را و (یک نفر هم به من رای مثبت 100%) داده. دیگر میخواهید چکار کنم که اعتماد کنید؟!
فکر نکنید که از نظر مالی مشکل دارم که دلتان برایم بسوزه. خدا را شکر همه چیز دارم. اگر تمایلی به خرید ندارید تاپیکم را میبندم.
برادر نياز به قسم خوردن نيست. ولي مي گم اين قيمت نمي ره. اگه دوست داشتي. من برمي دارم ولي اصلا اين قيمت ها نهبا سلام.
دوست عزیز، فرمایش شما درست. اما به جان عزیز ترین کسم که دوستش دارم این بازی ها را از روز اول انتشارش (رزیدنت اویل 6 200 هزار تومان و نینجا گیدن سیگما 1 از آمازون 220 هزار تومان خریدم و مدتهاست که در انبارم نگه داشتم. بارهای مکرر آگهی دادم اما هیچکس محل اینجانب نگذاشت انگار که بنده اصلا وجود خارجی ندارم. بخاطر این موضوع بازی هایم را با اختلاف 10 تا 20 هزار تومان دارم زیر قیمت میفروشم. خدا شاهده اگر یک پاپاسی برایم سود داشته باشه یا خدای نکرده بخواهم سر کسی را شیره بمالم.
خدمت شما عرض كنم كه اويل مثلا الان فيمتش بين. ٣٠. تا ٤٠. درسته دسته ٢. ولي به حال من فرقي. نمي كنه قيمت هاي من اينجوريه اگه دوست داري بدمشما قیمت خریدتتان را بگویید تا ببینم امکان تخفیف وجود دارد یا خیر؟
خواهش مي كنم نظرت عوض شود بگوممنون از لطفی که به بنده دارید.
نه متاسفانه.
نمیتوانم به این قیمتی که دادید بفروشم.