فروش بازی زیبای Assassin's Creed: Brotherhood

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dragon

کاربر سایت
Rating - 100%
53   0   0
سلام بازی Assassin's Creed: Brotherhood ریجن 2 بسیار تمیز و بدون هیچ گونه خط و خش...4 روز خریداری شده.....به قیمت 70000 تومان به فروش میرسه........دوستان کرجی در اولویتند ..... دوستان تهرانی و شهرستانی پول پست یا پیک بر عهده خودشونه......:)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز آکبندش 75 هست ریجن 2 توپخونه . بازی قیمتش پایین اومده . خواستم واسه اطلاع بگم شاید شما دوست داشته باشی اینقدر بدی میل خودته.

دوستم میخواست شهرستانه میخواستم قیمت آخر ببینم چند میدی بهش بگم.
دوست گرامی من خودم4 روز پیش 85000 تومان بازی رو خریدم....و فروش ِکمتر از این مبلغ حقیقتا برام نمی صرفه....:)
اگر دوستتون خواست یا خودتون من در خدمتم....:)

ببین پیشنهاد میکنم بازیو نگه داری! چون کپیش اومده و 5هزارتومنه! پس نگهش دار به نفع خودته :) (با این که خودم بازیایی که خوشم میاد رو اورجینال میخرم مثل همین بازیی که الان خودت داری!]
ببخشید اگه اسپم بود!

ببین پیشنهاد میکنم بازیو نگه داری! چون کپیش اومده و 5هزارتومنه! پس نگهش دار به نفع خودته :) (با این که خودم بازیایی که خوشم میاد رو اورجینال میخرم مثل همین بازیی که الان خودت داری!]
ببخشید اگه اسپم بود!
اومدن کپی بازی دلیلی بر نخریدن بازی توسط بقیه نیست شاید کسی نخواد کپی بازی کنه.....بعدشم من این قیمت رو گذاشتم اگر کسی خرید که چه بهتر اگر هم نه نگهش میدارم در کلکسیون سری بازیهام.....:)
در مورد اسپم هم خواهش میکنم....نظرتون رو گفتید ایرادی نیست....;)

دوستان دو تا نکته رو باید بگم. 1- تو کار هیچ کسی حق دخالت ندارید. هر کی با قیمت مد نظر خودش میتونه بفروشه و خریدار باید درک داشته باشه. 2- هیچ یک از موضوع های این بخش همون طور که بارها گفته شده با
کامنت جدید بالا نمیاد. بیشتر دقت کنید. ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or