Leonard Cohen کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 24, 2011 #1 سلام این بازی رو دارم اینم عسکش ریجن بازی 3 هستش قیمت 24 تومن بنده هم تهران نیستم دوستان هزینه پست به عهده خریدار هستش که میشه 3000 تومن با خریدار واقعی کنار هم میام Code: اون دانته رو دیگه ندارم فروخته شده
سلام این بازی رو دارم اینم عسکش ریجن بازی 3 هستش قیمت 24 تومن بنده هم تهران نیستم دوستان هزینه پست به عهده خریدار هستش که میشه 3000 تومن با خریدار واقعی کنار هم میام Code: اون دانته رو دیگه ندارم فروخته شده
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Oct 24, 2011 #2 لا اقل ی عکسی میگرفتی فلاش دوربین کورمون نکنه...فلاش افتاده روش کثیف به نظر میاد...درسته؟تمیز بود خریدار بودم
لا اقل ی عکسی میگرفتی فلاش دوربین کورمون نکنه...فلاش افتاده روش کثیف به نظر میاد...درسته؟تمیز بود خریدار بودم
Leonard Cohen کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 24, 2011 #3 نوشته شده توسط nima394: لا اقل ی عکسی میگرفتی فلاش دوربین کورمون نکنه...فلاش افتاده روش کثیف به نظر میاد...درسته؟تمیز بود خریدار بودم بیشتر... شرمنده عزیز آره ترو تمیز بود فروخته شد به جناب soorena
نوشته شده توسط nima394: لا اقل ی عکسی میگرفتی فلاش دوربین کورمون نکنه...فلاش افتاده روش کثیف به نظر میاد...درسته؟تمیز بود خریدار بودم بیشتر... شرمنده عزیز آره ترو تمیز بود فروخته شد به جناب soorena