db07 کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Jul 19, 2014 #1 سلام بازی کاملا صحیح سالم هست(دیسک,جلد و دفترچه ) کدها استفاده شده قیمت:165 دوستان شیرازی بصورت حضوری معامله انجام میشه (با بازی wolf هم تعویض میکنم) واسه شهرهای دیگه هم با پست پیشتاز ارسال میشه که هزینه پست هم بعهده خریدار هست تعویض شد آخرین ویرایش: Jul 21, 2014
سلام بازی کاملا صحیح سالم هست(دیسک,جلد و دفترچه ) کدها استفاده شده قیمت:165 دوستان شیرازی بصورت حضوری معامله انجام میشه (با بازی wolf هم تعویض میکنم) واسه شهرهای دیگه هم با پست پیشتاز ارسال میشه که هزینه پست هم بعهده خریدار هست تعویض شد
db07 کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Jul 20, 2014 #3 نوشته شده توسط Tardid: فقط با wolf؟تعویض با thief چی؟ بیشتر... ممنون, thief رو بازی کردم فقط با wolf تعویض میکنم
نوشته شده توسط Tardid: فقط با wolf؟تعویض با thief چی؟ بیشتر... ممنون, thief رو بازی کردم فقط با wolf تعویض میکنم
R redsat کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 20, 2014 #4 اطلاعات لازم برای تعویض با ولف را براتون پیام خصوصی کردم. با تشکر
db07 کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Jul 20, 2014 #6 نوشته شده توسط OzonE: با infamous تعویض می کنی؟ سر هم می دم. بیشتر... ممنون دوست عزیز بازی کردمش - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط redsat: اطلاعات لازم برای تعویض با ولف را براتون پیام خصوصی کردم. با تشکر بیشتر... p m دادم بهتون
نوشته شده توسط OzonE: با infamous تعویض می کنی؟ سر هم می دم. بیشتر... ممنون دوست عزیز بازی کردمش - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط redsat: اطلاعات لازم برای تعویض با ولف را براتون پیام خصوصی کردم. با تشکر بیشتر... p m دادم بهتون