فرآیند توسعه بازی Deep Down هنوز کنار گذاشته نشده است

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Deep-Down.jpg

به گفته شرکت کپکام توسعه بازی Deep Down هنوز کنسل نشده و آن‌ها هنوز از ساخت این بازی تسلیم نشده‌اند. اثری که در سال 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد و از آن زمان، اطلاعات قابل توجهی از آن به منتشر نشده است.
یوشینوری اونو از شرکت کپکام در مصاحبه‌ای با وبسایت یوروگیمر اظهار کرد اگرچه تیم توسعه‌دهنده اصلی دیگر نزد یکدیگر حضور ندارند اما هم‌چنان ممکن است کپکام به نوع دیگری ساخت این بازی را ادامه دهد.

این پروژه هنوز به طور کامل کنار گذاشته نشده است. هر سال ما عناوینی را که می‌خواهیم در آینده انجام دهیم را مورد بررسی قرار داده و پروژه‌ها را برای گرفتن تاییدیه ساخت و حرکت دادن آن‌ها رو به جلو مطرح می‌کنیم.
چیز زیادی درباره روند توسعه بازی Deep Down نمی‌توانم بگویم اما چنان‌چه متوجه شده باشید ما نشان تجاری بازی را حفظ کرده که بدین معنی است ما...

Continue reading...


 
فک کنم مثل ni-oh که تو e3 2005 برا ps3 معرفی شد و از همون موقع تو کفش بودمو برا نسل بعد لانچ شد سرنوشت ddهم همینطور پیش بره اما بالاخره ی روز خوب بیاد
یادش بخیر تو میتینگ کف و خون قاطی کردم برا معرفی شاخ بازی :D
 
  • Like
Reactions: vivanred
فکر میکردم کلا کپکام این بازی فراموش کرده رفته به تاریخ مثل Agent پیوسته نگو اینها میان زخم یه نمک میریزن میرن دوباره بر میگردن .


باز خوبی DD اینکه به خاطر اینکه بازی حماسی بود تو کفش بودیم نه یکی مثل Agent که فقط نارشرش راکستار بود .
 
این بازی مطمعنا دوباره برمیگرده فقط امیدوارم کپکام خرابش نکنه... چون با دیدن دموی بازی همون موقع هم معلوم بود که اگه روش کار بشه میتونه یکی از بهترین‌های کپکام بشه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or