فامیتو ادا: به زودی اطلاعاتی را از The Last Guardian منتشر خواهیم کرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
54519425367916046872.jpg
درود.

فامیتو ادا که حالا به عنوان شغل آزاد در تیم آیکو استودیوی سونی ژاپن مشغول کار بر روی این اثر است، طی مصاحبه ای با سایت 4Gamer خاطر نشان کرد که طرفداران به زودی شاهد خبرها و آپدیت هایی در مورد این بازی باشند، ایشان گفتند که منتظر یک فرصت مناسب برای رونمایی از این اطلاعات هستند.
فقط میتونم بگم که در سریع ترین زمان ممکن ، فک کنم باید یه اطلاعاتی رو از این بازی منتشر کنیم.
شاید میخواهند از Cross-Gen بودن بازی پرده برداری کنند، یا شاید هم تریلر یا اطلاعات ـی از داستان بازی ، ممکن است هر چیزی باشد، فقط باید منتظر ماند!!
در سال جدیدی که شروع میشود ، باید منتظر مراسم E3 یا شاید هم TGS ، باشیم، چون از قرار معلوم شرکت سونی خبرهای خوشی را برای طرفداران دارد.

آخرین ویرایش:
بعد از یه نسل تازه میخواد فکر کنه باید اطلاعاتی رو درباره بازی بده بیرون.امیدوارم آخرای نسل بعد فکراشو جمع بندی کنه.مگه قراره این بازی برای صنعت گیم چیکار کنه که انقدر کشش دادن.منظور این نیست که این یه بازیه معمولیه چون ICO و SOC رو تجربه کردم ولی یه داستان خوب با یه گیم پلی خوب چندین سال وقت میخواد.!!!اگه قراره هر بازیی انقدر اینور اونور بشه که صنعت گیم فاتحش خوندست.

پروژه TLOU از معرفی تا عرضش چقدر فاصله داشت آخر سرم که بیشتر جوایز 2013 رو درو کرد.اگه بازی قراره خوب باشه ربطی به زمان بسیار طاقت فرسا نداره" بلکه سازنده ها باید کارشونو بلد باشن که در این پروژه خودشونو نشون دادن که چقدر با خودشون مشکل دارن
اولا باید خدمت شما بگم که نمیشه به همین راحتی به تیم به این با استعدادی توهین کنین!!یعنی نمیشه همچین چیزی بگین....(بگین نشون دادن که با خودشون مشکل دارن و از اینجورحرفا...)
دوما خود فامیتو ادا هم گفته بود که میخواد از تیم بره بیرون که این قضیه برمیگرده به چند سال پیش و دیگه نمیخوام بحثش رو بیارم...
بعدشم این رو میگم که فک نکنین فقط شما عصبانی هستی ، تک تک بچه هایی که میان این خبرو میخونن دنبال این هستن که این بازی یا بهتره بگم شاهکار فقط کی منتشر میشه...!!!
بعدشم طوری میگین تلو جوایز رو درو کرده انگار چی شده!!!!!من خودم به شدت بازی تلو رو دوست دارم و ازش هم دفاع میکنم ولی آیا میدونستی که سازنده های همین بازی که میگی جوایز رو درو کرده الگو ـشون توی بازی سازی کی هستش؟؟یا حداقل اینکه عاشق کارهای کی هستن؟؟؟؟
albums3268-picture50010.jpg

محض اصلاع این عکس مال چند ماه پیش هستش!!!کارگردان آخرین ما رفته جای استاد فامیتو ادا و از بازی هایی که ساخته ایشون تعریف کرده و کلی تمجید!!حالا بماند که چه بازیهایی رو ناتی داگ از آثار ایشون الگو گرفتن!!!!
در آخر هم به شما میگم که بزار فقط این بازی منتشر بشه ، اونقت می بینین که درو کردن جوایز یعنی چی!!!!!!!!!
در ماندگاری و بی حدومرز بودن آثار فامیتو ادا شک نکن!!
;)

آخرین ویرایش:
یه سوال تا حالا چنتا بازی انحصاری سونی برای 2 نسل هم زمان اومدن ؟
(سونی این بازی رو برای پلی3 معرفی کرده پس باید برای این کنسول عرضه بشه و اگه قرار باشه برای پلی 4 بیاد یه چیزی در حدود کالکشن بیاد نه یه چیزی مثل واچ داگ که آدم اصلا" دلش نمیخواد مال نسل قبلش رو بازی کنه آخه از بازی خیلی چیزش رو زدن!!)

شاید میخواهند از Cross-Gen بودن بازی پرده برداری کنند
به نظرم این مورد اصلا خوب نیست. یا باید برا PS3 منتشر بشه یا PS4. اگه بخواد برا هر دو منشر بشه خواه ناخواه هر دو نسخه با هم مقایسه میشن.
این وسط یا نسخه PS3 ضعیف تر به نظر میرسه یا نسخه PS4 از قابلیت هاش استفاده نمیشه.

(سونی این بازی رو برای پلی3 معرفی کرده پس باید برای این کنسول عرضه بشه و اگه قرار باشه برای پلی 4 بیاد یه چیزی در حدود کالکشن بیاد نه یه چیزی مثل واچ داگ که آدم اصلا" دلش نمیخواد مال نسل قبلش رو بازی کنه آخه از بازی خیلی چیزش رو زدن!!)
یعنی منظورت بازیهایی که برای PS2 بودن برای PS3 هم اومدن؟؟؟فک نکنم!!

God of War 1,2 و shadow of the colossus رو PS2 و PS3 ارائه شد
این دو بازی، بعد از سال‌ها و به صورت HD شده به نسل بعد منتقل شدند. البته بازی هایی هستند، مثل نسخه‌ی جدید یاکوزا که برای هر دو پلتفرم عرضه می‌شوند. البته اگر تا موقعه عرضه‌ی بازی، گایکای راه افتاده بشه، میشه بازی رو در PS4 هم انجام داد !

شما مگه watch dogsرو بازی کردی ک اینطور قاطعانه فکت صادر مینمایی؟؟؟!!!:دی

شما مگه watch dogsرو بازی کردی ک اینطور قاطعانه فکت صادر مینمایی؟؟؟!!!:دی
نه داداش من بازی نکردم اما تریلر رو دیدم :) که واقعا" سطح پایین بود
بجز اونم خودشون گفتن که سطحش پایین تر از نسخه نسل بعد هست و جزئیات پایین تری داره !!
واچ داگ تنها یه مثال بود
(تو اکثر بازی هایی که برای 2 تا نسل اومدن از فیفا گرفته تا ass4 همه تفاوت های جدی بین 2 نسل دارن که برای این بازیا میشه مورد قبول باشه اما برای یه بازی انحصاری که خودش برای پلی3 معرفی شده بوده از همون اول جالب نیست که این تفاوت ها باشه !!و برای هر 2 کنسول همزمان با تفاوت گرافیک عرضه بشه!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or