ورود
ثبت نام
صفحه اصلی
اخبار بازی
بررسی بازی
حقایق بازیها
داستان بازی
بررسی سخت افزار
برنامههای ویدیویی
انجمنها
نوشتههای جدید
پرمخاطبها
جستجوی انجمنها
جدیدترینها
ارسالهای جدید
آخرین فعالیتها
کاربران
کاربران آنلاین
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
By:
جستجو فقط عنوان ها
By:
ورود
ثبت نام
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
By:
جستجو فقط عنوان ها
By:
Menu
Install the app
Install
صفحه اصلی
انجمنها
همه چیز در مورد كنسولهای بازی
كنسولهای قدیمی
غیر فعال کردن Lockout chip در کنسول های قدیمی
ارسال پاسخ
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
متن گفتگو
<blockquote data-quote="ramaz" data-source="post: 1394205" data-attributes="member: 55598"><p>اون بالا گفتم دوباره هم میگم: بحث در مورد کنسول و کارتریج های اصله!</p><p></p><p>مطلب پیشنهادی خودت:</p><p></p><p></p><p>پس باید گفت که Lock out chip بی ارتباط با ریجن نیست و اتفاقا ارتباط مستقیم باهاش داره! البته این مطلبو هم طی سرچ هام فهمیدم (تعصبات بی رحمانه نینتندو در تحریم های منطقه ای) و هم شخصا روی دوتا NES امتحان کردم.</p><p>ریجن جفتشون pal هست ولی یکی نسخه European و دیگری Mattel. بازی اون یکی روی دیگری اجرا نمیشه و برعکس با اینکه ریجن جفتشون پاله! جالبه نه؟</p><p>همچنین Ninja Gaiden 3 که ریجنش usa بود رو توهیچکدومشون نتونستم اجرا کنم.</p><p></p><p>منظور از اجرا نشدن بازی اینه که NES بصورت منظم با تناوب 500میلی ثانیه ریستارت میشه.</p><p></p><p>ولی با غیر فعال نمودن Lock out chip (پایه4 شو زمین کردم) کنسول Free region شده و حتی بازی های ژاپنی رو هم باز میکنه.</p><p></p><p>بازم میگم کارتریجای مورد استفاده اصل (Official Nintendo Seal of quality) بودن.</p><p></p><p>حالا میخوام همین کارو با SNES و N64 بکنم؛ تا یه جاهایی پیش رفتم...</p><p>ممنون بابت راهنماییت</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ramaz, post: 1394205, member: 55598"] اون بالا گفتم دوباره هم میگم: بحث در مورد کنسول و کارتریج های اصله! مطلب پیشنهادی خودت: پس باید گفت که Lock out chip بی ارتباط با ریجن نیست و اتفاقا ارتباط مستقیم باهاش داره! البته این مطلبو هم طی سرچ هام فهمیدم (تعصبات بی رحمانه نینتندو در تحریم های منطقه ای) و هم شخصا روی دوتا NES امتحان کردم. ریجن جفتشون pal هست ولی یکی نسخه European و دیگری Mattel. بازی اون یکی روی دیگری اجرا نمیشه و برعکس با اینکه ریجن جفتشون پاله! جالبه نه؟ همچنین Ninja Gaiden 3 که ریجنش usa بود رو توهیچکدومشون نتونستم اجرا کنم. منظور از اجرا نشدن بازی اینه که NES بصورت منظم با تناوب 500میلی ثانیه ریستارت میشه. ولی با غیر فعال نمودن Lock out chip (پایه4 شو زمین کردم) کنسول Free region شده و حتی بازی های ژاپنی رو هم باز میکنه. بازم میگم کارتریجای مورد استفاده اصل (Official Nintendo Seal of quality) بودن. حالا میخوام همین کارو با SNES و N64 بکنم؛ تا یه جاهایی پیش رفتم... ممنون بابت راهنماییت [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
ارسال نوشته
صفحه اصلی
انجمنها
همه چیز در مورد كنسولهای بازی
كنسولهای قدیمی
غیر فعال کردن Lockout chip در کنسول های قدیمی
تبلیغات متنی
خدای جنگ ۱
بریکینگ بد
خدای جنگ ۲