عینک 3d سونی

Niko Bellic

کاربر سایت
با سلام....
دوستان مثل اینکه سونی این عینک رو در ces معرفی کرده بود(در VOA دیدم) بعدش چیزی در مورد این تاریخ عرضه نگفت....
میخواستم بدونم قضیش چیه...کسی اطلاعات کامل داره؟:)
با تشکر

خوب دو نوع عینک سونی معرفی کرده یکی این جوری هستش که tv هستش یعنی میتونی اون ور رو ببینی اما مات که بیشتر مثل عینک های هستش که تصویر پخش میکنه چیز جالبی بود .
خوب این عکس مربوط به تام هنک هستش که در نمایشگاه پارسال تکنولوژی های جدید سونی این عینک رو به صورت گزاشته بوده من خودم به صورت ویدیو ش رو دیدم اما الان یادم نیست اسم نمایشگاهش دقیقا چی بوده . خوب فهمیدم نمایشگاه CES 2009 هستش.
اینم لینک دیدنش حتما ببینین واقع ته خنده هستش .

Tom-Hanks-Sony-3D-glasses-001.jpg

اول از همه بگم که وقتی تازه معرفی کرده پس هنوز قیمت نداره .
یک مدل عینک دیگه هم هستش که مخصوص دیدن 3D هستش که با tv های 3D یا از چند وقت دیگه با PS3 و tv های معمولی که تصویر رو به صورت 3D میده باید از این عینک ها استفاده کرد . البته گفته شده دیدن 3D با tv های 3D یه حال دیگه ای میده یعنی کیفیتش فرق داره انم راست میگه یک ویدیو با کیفیت ازش دیدم واقعا کولاک بود

reald_ce5_glasses.gif

sony-bravia-3d-glasses-728-75.jpg

خوب گفتم این 3D TV زیبا رو هم برای شما هم عکسش رو بزارم هم یک ویدیو که واقعا عالی بود من که یکی دلم میخواد بخرم .
اینم لینک ویدیوش.

sony-bravia-lx900-6deg-left_md.jpg

راجب این که با عینک های قدیمی که از دو رنگ قرمز و آبی تشکیل شدن و با این عینک های تمام خاکستری یه چیزای خوندم اما میترسم موجب گمراهی بشه برای همین میزارم کسی که دقیقا میدونه چیه بیاد توضیح بده بهتر هستش .

3d-glasses.jpg

آخرین ویرایش:
خب تلویزیون ها و عینک های 3بعدی نمایشگاه امسال -CES 2010- که بزرگترین و معتبرترین نمایشگاه فنآوریهای الکترونیکی هست گل سرسبد و کانون توجه سازندگان بزرگی مثل SONY,SAMSUNG,LG بود

فناوری تصاویر سه بعدی شامل یه تلویزیون مدل 2010 با فرکانس تکرار تصویر 120 هرتز و بالاتر و یه عینک مخصوص سه بعدی هست که باعث رسیدن دو تصویر متفاوت از TV به چشم بیننده میشه و در نتیجه تصویر سه بعدی دیده میشه

بنابراین برای استفاده از این فن آوری به تلویزیون با برچسب 3D-مشخصا مدلهای جدیدی که امثال میان بازار- و یه عینک مخصوص که بهمراه اون مدل عرضه میشه-و یه فیلم سه بعدی مثل AVATAR احتیاج هست،فیلمای سه بعدی با دو تا لنز مجزا فیلم برداری میشن.

3-d-glasses-traditional.gif

در این عکس در سینما از دو پرژاکتور هم زمان فیلم را نمایش میدن یکی ابی و دیگری قرمز و به وسیله عینک تصویر را ***** میکنه وا جازه میده یک تصویر به هر چشم وارد شود
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
polarized 3D glasses

3-d-glasses-polarization-new.gif

عینک قطبی اجازه می دهد فقط یکی از تصاویر را به هر چشم افقی و عمودی ***** کنه

بیشتر بداننید

http://www.inition.co.uk/inition/wowlab.htm

آخرین ویرایش:
سلام آقا من یک بار همین عینک 3 بعدی ها را توی یک فروشگاهی بود امتحان کردم از اون آبی قرمز ها حالت تصویر هم گونه ای بود که خود طرف گفت باید عینک بزنی تا درست ببینی من هم اینکار را کردم واقعا حال بهم زن بود اصلا نمیتونم درک کنم مثلا بازی مثل COD بشینم اینقدر مسخره و دورنگ ببینم اصلا هم چیزی برجسته نشده بود اگر میشد یک نفر با لنز دوربین این قضیه را عکس بگیره بزاره تا ما بفهمیم این هم مثل همون آشغال هست یا خوبه

سلام آقا من یک بار همین عینک 3 بعدی ها را توی یک فروشگاهی بود امتحان کردم از اون آبی قرمز ها حالت تصویر هم گونه ای بود که خود طرف گفت باید عینک بزنی تا درست ببینی من هم اینکار را کردم واقعا حال بهم زن بود اصلا نمیتونم درک کنم مثلا بازی مثل COD بشینم اینقدر مسخره و دورنگ ببینم اصلا هم چیزی برجسته نشده بود اگر میشد یک نفر با لنز دوربین این قضیه را عکس بگیره بزاره تا ما بفهمیم این هم مثل همون آشغال هست یا خوبه

دقیقا اون چیزی که شما تجربه کردین اختراعِ 20 -30 سال پیشه
و تکنولوژی جدید زمین تا اسمون فرق داره و سونی و بقیه شرکتا 2-3 سال دارن روش کار میکنن

آخر ما نفهمیدیم عینک جدیده آشغاله یا باحاله؟

عزیز تکنولوژی جدید که سونی و بقیه شرکت ها امسال معرفی کردن کولاک هستش واقعا محشره و با اون تکنولوژی قدیمی که عینکی که یه چشش قرمز هستش و یکی آبی که مال 20-30 سال پیش هستش زمین تا آسمان فرق داره .

این سری عینک های جدید از شیشه های خاکستری مایل به سفید شفاف استفاده میکنه و واقعا محشره من پسر خالم کانادا از وقتی رفت اولین فیلم 3D ش رو دید دیگه تمام فیلم های که 3D هم داره رو میره 3D ش رو میبینه با همین عینک جدیدا نه اون آبی وقرمز های قدیمی که واقعا جوری تعریف کرده بود برام که واقعا معلوم بود باهاش حال کرده از این که طرف یک چیزی رو میندازه یا داره تو گوش یک نفر میزنه درست انگار داره شما رو میزنه و انگار همه چی در اطراف شما جریان داره .

آخرین فیلمی هم که رفته بود چند وقت پیش AVATAR بود که هم خیلی از فیلمش تعریف کرد هم از بخش 3D ش .

آخرین ویرایش:
اونایی که عینکی هستن باید چیکار کنن؟
این رو دیگه نمیدونم این چند وقته هم نیدیدم کسی تو اینترنت این رو جواب داده باشه اما فکر میکنم یا باید لنز استفاده کنی در این موقع که باز هم فکر نمیکنم این جوری باشه چون خیلی ها رو تو ویدیو های که نشون میده میرن 3D میبینن عینکشون رو بر میدارن .

من avatar رو به صورت 3 بعدی تو سینما دیدم!واقعا تجربه ی متفاوتی بود!قبلش یه عینک مخصوص هم بهمون دادن واقعا فوقالعاده بود!ولی یه چیزی رو متوجه شدم!مثل اینکه برای داشتن یک تصویر 3d حتما نیازی به تلویزیون 3d نیست!!اگه فیلم شما 3d باشه و عینک مخصوصش رو داشته باشید حله!ولی تلویزیونهای 3d دیگه نیازی به عینک ندارن!این اصل فرقشونه!(البته در مورد این مسئله مطمئن نیستم!)دوستان متخصص نظر بدن!

چند وقت پیش بود که یکی از دوستان تاپیکی رو راجع به فیلم هایی که با عینک های 3d قابل دیدن بودن مطرح کرد و من اونجا مفصلا راجع به این نوع عینک های طلق دار توضیح دادم.
اما در دسامبر سال پیش یعنی حدودا یک ماه و نیم پیش sony از ارائه سیستم جدیدی خبر داد با عنوان 3D blu-ray.
احتمالا همه دوستان با blu-ray آشنا هستند. ( اگر کسی آشنایی نداره بگه تا مفصلا توضیح بدم) اگر چه که بعد از گذشت نزدیک به ۳ سال از ارائه این فناوری جدید هنوز اون طور که باید و شاید در ایران جا نیفتاده ( البته جای تعجب هم نداره. وقتی شرکت سروش که یکی از بزرگترین شرکت های صوتی و تصویریه هنوز فیلمها و سریالهاش رو روی VCD منتشر میکنه نباید هم منتظر blu-ray باشیم(باز خدارو شکر که نسل VHS برچیده شد و الا هنوز...)) به هر حال.
اما این سیستم جدید چیه؟

bd.gif

این سیستم یعنی دیدن فیلم سه بعدی در منزل به همان شکلی که توی سینماهای سه بعدی وجود داره. البته این سیستم ها دیگه یا عینک طلق دار و فیلم های دو رنگ تولید نمیشند.

original.jpeg

همه با شرکت nVidia آشنا هستیم. این شرکت یکی از همکاران موسسه تولید کننده blu-ray هست. nVidia اعلام کرده که تا انتهای تابستان ۲۰۱۰ فیلم های blu-ray سه بعدی به بازار خواهند آمد. این فیلم ها برای پخش نیازمند یکسری تجهیزات خاص هستند:
۱) blu-ray پلیری که پخش فیلم های 3d رو پشتیبانی کنه( در همین ابتدا به دارندگان ps3 امیدواری بدم که sony اعلام کرده که با دانلود firmwar ی که بعدا ارائه میکنه این دستگاه این قابلیت رو دارا خواهد بود چرا که گرافیک اون nVidia است که بر اساس geforce 7800 پایه ریزی شده) تا الان چند شرکت اعلام ساخت دستگاهی با این قابلیت رو کردند که خود sony در سایتش حتی این دستگاه رو برای پیش فروش هم گذاشته. (میتونین این دستگاه رو در این آدرسببینید)

BDPS470.png

CES_2010_Image_-_DMP-BDT350_610x148.jpg

۲) نمایشگری که این نوع تصاویر رو پشتیبانی کنه. مهم نیست که این نمایشگر ها از چه نوعی باشند یعنی LED,LCD یا Plasma فرقی نمیکنه اما مهم اینه که باید پخش 3d رو ساپورت کنند(که قاعدتا این نمایشگر ها از نوع HDTV خواهند بود) و برای این کار نیازمند refresh rate ای به میزان ۱۲۰ هرتز هستند یعنی دوبرابر میزان نمایشگر های عادی که ۶۰ هرتز است.
۳) کابل مخصوص hdmi برای انتقال تصویر 3d. باز هم به لطف مطالعات دوستان انجمن احتمالا همه با این نوع کابل یعنی HDMI آشنا هستید ( باز هم اگر خواستین بگین تا مفصلا توضیح بدم)کابل hdmi مثل خیلی از چیزهای دیگه دارای یک ورژن هست. آخرین ورژن اون ۱.۳ بود که سال ۲۰۰۶ ارائه شد و در سال ۲۰۰۸ آخرین تغییرات روش انجام گرفت. مثلا با این کابل میشد به غیر از صدا و تصویر سیگنال های اینترنت رو هم به دستگاه منتقل کرد(یعنی نقش کابل Ethernet رو هم انجام میداد). به تازگی HDMI 1.4 ارائه شده که فلسفه اصلی اون انطباق با قابلیت های سه بعدی خواهد بود.( اطلاعات این کابل رو هم میتونین در اینجاببینین)

Header_HDMI_1_4.jpg

۴) عینک مخصوص دیدن این فیلم ها در واقع عینکی هست که از کریستال مایع درست شده و هنگامی که ولتاژ به اون وارد میشه تاریک میشه اما همچنان شفافند. این عینک ها سه بعدی سازی رو از طریق تاریک و روشن کردن یک چشم پس از دیگری انجام میده و هنگامی که این کار با refresh rate نمایشگر هماهنگ بشه شما تصویر رو به صورت سه بعدی خواهید دید. این هماهنگی از طریق یک گیرنده و فرستنده infrared یا bluetooth انجام میگیره.از مشخصات بارز این عینک ها اینه که حالت سایه دار بودن رو که سیستم های قدیمی تر سه بعدی سازی مثل همان عینک های دورنگ ایجاد میکردند از بین میبره.قابلیت های دیگه هم داره که اگر کسی علاقمند بود باز برای توضیحات بیشتر به من بگه.

it_photo_140887_52.jpg

خلاصه به نظر میرسه که تحول عظیمی در زمینه دیدن فیلم در نمایشگر های خانگی در حال رخ دادنه. اگر چه هنوز هیچ تاریخ و یا قیمت دقیقی برای این محصولات عرضه نشده اما کسایی که مثل من و خیلی از اعضای این انجمن تشنه تکنولوژی اند باید کم کم اقدام به پس انداز کنند تا چند وقت دیگه یه سیستم سینمای خانگی جدید برای خودشون دست و پا کنند.
اما چند تا نکته در انتها:
۱) این مطالب رو حدودا از ۱۵ تا سایت خوندم و گردآوری کردم اگه کسی فکر میکنه جاییش رو اشتباه نقل کردم خوشحال میشم که بگه!
۲)اگر کسی سوالی داره با کمال میل پاسخ میدم
۳) اگر کسی اندکی از این مطلب خوشش اومد لطفا روی «تشکر» کلیک کنه تا بدونم مورد توجه واقع شده

اما در انتها:

یه نکته ای رو خوندم که فقط میخوام لینکش رو بزارم. یک شرکت تایوانی ادعا کرده که تا چند سال دیگه تلوزیون هایی رو ارائه میکنه که بدون داشتن هرگونه عینکی میتونن تصاویری سه بعدی به ما نشون بدن. این خبر رو خودتون از اینجا بخونین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or