عکسgame play شما در xbox360

GodFather

کاربر سایت
این تاپیک را زدم تا دوستانی که 360 دارن بیان و از گیم پلی خودشون برامون عکس یا فیلم بزارن که ما که نداریم حداقل ببینیم چه شکلی دستگاه کار میکنه و گرافیک بازی ها واقعا چطور من که خیلی مشتاق هستم dead rising ra ببینم البته گیم پلی خود شما روی دستگاه خدتون

اینم چندتا عکس که از Dead Rising گرفتم:

DSC00507.jpg

DSC00508.jpg

DSC00509.jpg

DSC00510.jpg

به نظر میره سه این آخری گیم پلی باشه آقا ساسان ممنون که عکس گزاشتین دوستان اگر تونستن با موبایل یا وب کم فیلم بگیرن و با فرمت wmv or 3gpبزارن که هم کیقیت داره هم کم حجم مرسی دوست دارم دوستان دیگه هم بیان

ساسان جون لطف میکنی از گیم پلی بذاری ؟
اینا که همش از Cut Scence هست
ببین آخه سخته از گیم پلی هاش عکس بگیرم [جاهای جالبش] آخه تا بیام دوربین رو آماده کنم این زامبی ها منو میخورن! [یه موجودات کنه ای هستن!] راستی عکس آخری که از گیم پلی هست:-"
تو عکس های بعدی سعی میکنم بیشتر از گیم پلی بزارم
آقا ساسان ممنون که عکس گزاشتین دوستان اگر تونستن با موبایل یا وب کم فیلم بگیرن و با فرمت wmv or 3gpبزارن که هم کیقیت داره هم کم حجم مرسی دوست دارم دوستان دیگه هم بیان
مرسی، این فیلم گرفتن یه مشکل داره و اون خط خطی بودن تصویر در مانیتوره [این خط خطی شدن از Refresh Rate هست] حالا چند تا راه برا درست کردنش وجود داره ؛ اینکه ریفرش ریت دوربین و مانیتور یکی باشه [که من نمیدونم ریفرش ریت دوربینم چنده] یا این که ریفرش ریت دوربین و مانیتور ضریبی از هم دیگه باشه اگه کسی راهی برا گزاشتن ریفرش ریت مانیتور روی عدد دلخواه داره [مثلا 67 هرتز] بگه:blushing:
ببخشيد مگه كسي 360 داره ؟
بازياش كه هنوز درست حسابي كرك نشد ياشده ما نوفهميم
صبح بخیر دوست عزیز!! برا اطلاعات بیشتر در مورد کپی خور شدن 360 به تاپیک "کپی خور شدن و اطلاعات تکمیلی Xbox36 در ایران" و برای بازی های 360 به این تاپیک مراجعه کن ؛ راستی تو همین سایت 5 ، 6 نفر این بازی رو تموم کردن:cheesygri
ساسان جان یه عکس داخل مغازه هاش بزار اگه میشه با یک دوربین بهتر بگیر کار دارم اخه
امین جون من الان 360 م باز هست و نمیتونم روش هارد بزارم برا همین نمیتونم برم جلو و سیو کنم؛ برا همین هنوز به مغازه های اصلی نرسیدم ولی حتما تو پست بعدی یه چندتا عکس از تو مغازه ها میزارم:love:
در مورد دوربین هم بگم که الان بودجش رو ندارم یه بهترش رو بخرم و مجبورم با این دوربین 1 مگاپیکسلی بسازم:blushing:

من به کسانی که میخواند از بازیه Dead Rising عکس بزارند پیشنهاد میکنم که
از مکانی که نزدیک بدنسازی هستش در موقع روز که هوا خیلی روشنه عکس بگیرند
تا دیگران هم بفهمند نسل بعد یعنی چی !؟!
البته بعضی وقتا زیاد زامبی پیدا نمیشه ولی بعضی وقتا هم توی همون فضای بسته نزدیک به 300 تا زامبی دیده میشه
خلاصه این بازی زمانی که هوا روشنه (توی بازی) گرافیک خودش را نشون میده و واقعا خیره کننده میشه
من تا چند روزه دیگه یه دوربین دیجیتال از یکی میگیرم براتون عکس میزارم

اینم چند تا عکس دیگه : [فکر کنم این آخرین عکس هایی از Dead rising باشه که براتون میزارم آخه ارور Unable to Read disc میده!:((

DSC00512_resize.jpg

DSC00511_resize.jpg

امین جان فرمایش شما انجام شد [عکس اول]:cheesygri

احسان جان اگه شما لطف کنی و از GRAW هم چند تا عکس بگیری که دیگه عالیه:love:

برادر الان جو گرفتت grawکجا بود بخاطر عکس ها ممنون در ضمن بابا چرا iqبازی در میارید اگر با مانیتور بازی میکنید با برنامه هایی که میشه از مانیتور عکس با کیفیت گرفت استفاده کنید من نمیدونم چه جری ولی مگر وقتی با مانیتور بازی میکنید به کامپیوتر وصل نیست

در ضمن بابا چرا iqبازی در میارید اگر با مانیتور بازی میکنید با برنامه هایی که میشه از مانیتور عکس با کیفیت گرفت استفاده کنید من نمیدونم چه جری ولی مگر وقتی با مانیتور بازی میکنید به کامپیوتر وصل نیست
این نرم افزار ها رو موقعی میتونی اجرا کنی که تو ویندوز باشی!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or