ببین آخه سخته از گیم پلی هاش عکس بگیرم [جاهای جالبش] آخه تا بیام دوربین رو آماده کنم این زامبی ها منو میخورن! [یه موجودات کنه ای هستن!] راستی عکس آخری که از گیم پلی هستساسان جون لطف میکنی از گیم پلی بذاری ؟
اینا که همش از Cut Scence هست

مرسی، این فیلم گرفتن یه مشکل داره و اون خط خطی بودن تصویر در مانیتوره [این خط خطی شدن از Refresh Rate هست] حالا چند تا راه برا درست کردنش وجود داره ؛ اینکه ریفرش ریت دوربین و مانیتور یکی باشه [که من نمیدونم ریفرش ریت دوربینم چنده] یا این که ریفرش ریت دوربین و مانیتور ضریبی از هم دیگه باشه اگه کسی راهی برا گزاشتن ریفرش ریت مانیتور روی عدد دلخواه داره [مثلا 67 هرتز] بگه:blushing:آقا ساسان ممنون که عکس گزاشتین دوستان اگر تونستن با موبایل یا وب کم فیلم بگیرن و با فرمت wmv or 3gpبزارن که هم کیقیت داره هم کم حجم مرسی دوست دارم دوستان دیگه هم بیان
صبح بخیر دوست عزیز!! برا اطلاعات بیشتر در مورد کپی خور شدن 360 به تاپیک "کپی خور شدن و اطلاعات تکمیلی Xbox36 در ایران" و برای بازی های 360 به این تاپیک مراجعه کن ؛ راستی تو همین سایت 5 ، 6 نفر این بازی رو تموم کردن:cheesygriببخشيد مگه كسي 360 داره ؟
بازياش كه هنوز درست حسابي كرك نشد ياشده ما نوفهميم
امین جون من الان 360 م باز هست و نمیتونم روش هارد بزارم برا همین نمیتونم برم جلو و سیو کنم؛ برا همین هنوز به مغازه های اصلی نرسیدم ولی حتما تو پست بعدی یه چندتا عکس از تو مغازه ها میزارمساسان جان یه عکس داخل مغازه هاش بزار اگه میشه با یک دوربین بهتر بگیر کار دارم اخه