dani8gb کاربر سایت Jun 17, 2009 #1 سلام دوستان امروز از miiخودم یه عکس گرفتم که به عنوان اواتارم بزارم یهو به ذهنمم رسید که یه تایپک بزنم تا بروبچه های wii دار BC هم miiهاشون رو تو سایت بزارن برای شروع mii خودم اواتارم موفق باشید
سلام دوستان امروز از miiخودم یه عکس گرفتم که به عنوان اواتارم بزارم یهو به ذهنمم رسید که یه تایپک بزنم تا بروبچه های wii دار BC هم miiهاشون رو تو سایت بزارن برای شروع mii خودم اواتارم موفق باشید
dani8gb کاربر سایت Jun 20, 2009 #3 نوشته شده توسط pspbaz: دوست غزیز این تاپیک قبلا درست شده بود! بیشتر... پس الان زنده شد
pspbaz کاربر سایت Jun 21, 2009 #4 نوشته شده توسط dani8gb: پس الان زنده شد بیشتر... نه خیلی هم زنده نشد چون 3 - 4 روزه است که هیچکس پستی نداده!
نوشته شده توسط dani8gb: پس الان زنده شد بیشتر... نه خیلی هم زنده نشد چون 3 - 4 روزه است که هیچکس پستی نداده!
dani8gb کاربر سایت Jun 21, 2009 #5 نوشته شده توسط pspbaz: نه خیلی هم زنده نشد چون 3 - 4 روزه است که هیچکس پستی نداده! بیشتر... من با شعار امضام امیدوارم
نوشته شده توسط pspbaz: نه خیلی هم زنده نشد چون 3 - 4 روزه است که هیچکس پستی نداده! بیشتر... من با شعار امضام امیدوارم