Wroth Master کاربر سایت Jul 27, 2007 #1 نمیدونم کسی این عکس ها رو گذاشته یا نه ولی من این عکس ها رو که مربوط به E3 هست میزارم آخرین ویرایش: Jul 27, 2007
pcgamer کاربر سایت Jul 27, 2007 #2 چه گرافیکی داره! منکه بازی با گرافیک بالاتره 6600gt بازی نکردم از عکس ها معلومه خیلی خوفه
Wroth Master کاربر سایت Jul 27, 2007 #3 چه گرافیکی داره! منکه بازی با گرافیک بالاتره 6600gt بازی نکردم از عکس ها معلومه خیلی خوفه بیشتر... دوست عزیز این عنوان انحصارا برای X360 هست و برای pc نمیاد که بهخواهین کارت گرافیک جدید بخرین
چه گرافیکی داره! منکه بازی با گرافیک بالاتره 6600gt بازی نکردم از عکس ها معلومه خیلی خوفه بیشتر... دوست عزیز این عنوان انحصارا برای X360 هست و برای pc نمیاد که بهخواهین کارت گرافیک جدید بخرین
Wroth Master کاربر سایت Jul 27, 2007 #5 نوشته شده توسط pandora tomorrow: E3 که خز شد رفت:biggrin1: بیشتر... اقا امین دستت درد نکنه دیگه حالا که به ما رسید خز شد اخه چرا:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri
نوشته شده توسط pandora tomorrow: E3 که خز شد رفت:biggrin1: بیشتر... اقا امین دستت درد نکنه دیگه حالا که به ما رسید خز شد اخه چرا:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 27, 2007 #6 نوشته شده توسط master_behi: اقا امین دستت درد نکنه دیگه حالا که به ما رسید خز شد اخه چرا:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri بیشتر... نه اینکه خز شده باشه منظور اینکه E3 قدیمی شد!
نوشته شده توسط master_behi: اقا امین دستت درد نکنه دیگه حالا که به ما رسید خز شد اخه چرا:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri بیشتر... نه اینکه خز شده باشه منظور اینکه E3 قدیمی شد!
Wroth Master کاربر سایت Jul 27, 2007 #7 نوشته شده توسط pandora tomorrow: نه اینکه خز شده باشه منظور اینکه E3 قدیمی شد! بیشتر... زیاد هم قدیمی نشده والا من هر دفعه رفتم تو قسمت E3 سایت gametrailers دموهای جدید گزاشتن:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
نوشته شده توسط pandora tomorrow: نه اینکه خز شده باشه منظور اینکه E3 قدیمی شد! بیشتر... زیاد هم قدیمی نشده والا من هر دفعه رفتم تو قسمت E3 سایت gametrailers دموهای جدید گزاشتن:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 27, 2007 #9 نوشته شده توسط mojtabafisher: عکس ها واقعا عالی بودن! راستی این عکس ها توی E3 اومده؟!!! بیشتر... نمیدونم کسی این عکس ها رو گذاشته یا نه ولی من این عکس ها رو که مربوط به E3 هست میزارم بیشتر... این همه داریم در مورد چی بحث میکنیم؟
نوشته شده توسط mojtabafisher: عکس ها واقعا عالی بودن! راستی این عکس ها توی E3 اومده؟!!! بیشتر... نمیدونم کسی این عکس ها رو گذاشته یا نه ولی من این عکس ها رو که مربوط به E3 هست میزارم بیشتر... این همه داریم در مورد چی بحث میکنیم؟
Mojtaba کاربر سایت Jul 27, 2007 #10 نوشته شده توسط pandora tomorrow: این همه داریم در مورد چی بحث میکنیم؟ بیشتر... من فکر کردم که عکسها فقط ماله E3 نیستن:cheesygri
نوشته شده توسط pandora tomorrow: این همه داریم در مورد چی بحث میکنیم؟ بیشتر... من فکر کردم که عکسها فقط ماله E3 نیستن:cheesygri
Wroth Master کاربر سایت Jul 27, 2007 #11 نوشته شده توسط mojtabafisher: من فکر کردم که عکسها فقط ماله E3 نیستن:cheesygri بیشتر... یکم حرفتو ترجمه میکنی اونوقت جوابت رو میدم
نوشته شده توسط mojtabafisher: من فکر کردم که عکسها فقط ماله E3 نیستن:cheesygri بیشتر... یکم حرفتو ترجمه میکنی اونوقت جوابت رو میدم
Mojtaba کاربر سایت Jul 27, 2007 #12 راستش من اولش حواسم نبود که نوشته E3! بعدش فهمیدم بعدش هم من فکر کردم که عکسها بعد از E3 اومدن!
Wroth Master کاربر سایت Jul 27, 2007 #13 اقا برای اینکه روشن روشن بشی : این عکسها از تریلر هایی هست که در E3 به نمایش در اومده و بعد چند نفر اومدن از این تریلر ها عکس استخراج کردن همینو بس
اقا برای اینکه روشن روشن بشی : این عکسها از تریلر هایی هست که در E3 به نمایش در اومده و بعد چند نفر اومدن از این تریلر ها عکس استخراج کردن همینو بس