عکس های فوق العاده از Heavenly Sword

Wroth Master

کاربر سایت
برام جالبه تو این عکس ها شخصیت های بازی اسلحه گرم هم دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heswp3075--screenshot_viewer_medium.jpg

heswp3074--screenshot_viewer_medium.jpg

heswp3073--screenshot_viewer_medium.jpg

heswp3072--screenshot_viewer_medium.jpg

heswp3071--screenshot_viewer_medium.jpg

heswp3069--screenshot_viewer_medium.jpg

این عکس ها هم اضافه شد:

آخرین ویرایش:
این اسلحه ی تیرکمون مانند و چیز منجنیق مانند (چی میگن بهش؟) میتونه ابتکار جالبی در این سبک بازی که بیشتر با شمشیر مبارزه میکنی باشه و یه جور تنوع هستش فقط اگه تو بازی به درستی و به موقع ازش استفاده بشه !
مثلا من تو یکی از تریلرهای گیم پلی که از این بازی دیدم این اسلحه تیرکمونیه از هر 100 تا تیرش 10 تاش به حریف میخورد و نشونه گیریش زیاد اسون نبود /:)
دوستانی که دموی قابل بازی Heavenly Sword رو که چن روز پیش در PSN قرار گرفته بود را بازی کردن انتقاداتی به بازی داشتن که بارزترین و بدترینش کند بودن بازی بود و یه چنتا سوتی ناجور :blushing:
من که خیلی منتظر این بازیم و بهشم خیلی امیدوارم فقط کاش درست رو بازی کار کنن و نخوان بازی رو زود بدن بیرون تا مشکلاتش کاملا حل بشه و شاهد یه GOD of WAR جدید رو کنسول PS3 باشیم :love:

این اسلحه ی تیرکمون مانند و چیز منجنیق مانند (چی میگن بهش؟) میتونه ابتکار جالبی در این سبک بازی که بیشتر با شمشیر مبارزه میکنی باشه و یه جور تنوع هستش فقط اگه تو بازی به درستی و به موقع ازش استفاده بشه !
مثلا من تو یکی از تریلرهای گیم پلی که از این بازی دیدم این اسلحه تیرکمونیه از هر 100 تا تیرش 10 تاش به حریف میخورد و نشونه گیریش زیاد اسون نبود /:)
دوستانی که دموی قابل بازی Heavenly Sword رو که چن روز پیش در PSN قرار گرفته بود را بازی کردن انتقاداتی به بازی داشتن که بارزترین و بدترینش کند بودن بازی بود و یه چنتا سوتی ناجور :blushing:
من که خیلی منتظر این بازیم و بهشم خیلی امیدوارم فقط کاش درست رو بازی کار کنن و نخوان بازی رو زود بدن بیرون تا مشکلاتش کاملا حل بشه و شاهد یه GOD of WAR جدید رو کنسول PS3 باشیم :love:

ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید
درسته که دمو این بازی یکم بعضی ها رو ناامید کرد ولی به هر حال تیم نینجا رو نباید دسته کم گرفت و اینم بگم که قبل از این که این دمو در PSN قرار بگیره توی خیلی از نمایشگاه های بازی دموی قابل بازیش در معرض دید عموم قرار گرفت و تقریبا میشه گفت بیشتر بازی باز ها از بازیه با عظمتی صحبت میکردن پس تا انتشار بازی صبر کنید

برام جالبه تو این عکس ها شخصیت های بازی اسلحه گرم هم دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میگم یکی دوتا F-14, F-16 و چند نوع تانک هم بزارن تو دیگه کامل کامل میشه :mad:. تروخدا ببین دارن به اسم تخیل چه کارهای که نمیکنن:biggrin1:
اگه به من بود اولین کاری که میکردم این وسیله رو که معلوم نیست RPG یا توپه یا بازوکا ست رو از بازی حذف میکردم. در زمان قوبلای خان که دیگه توپ وتفنگ نبوده :mad:

به نظر من این بازی فوق العادست.......الحاق پرنس با چیز هایی که آرزوشون رو در پرنس داشتیم مثل همین اسلحه هایی که می بینید ;)
تنها دو مشکل این بازی داره به نظر من :
1.مو های کارکتر یک کم تو ذوق می زنه
2.فقط برای Ps3 می آد و من رو از بازی کردنش محروم می کنه !!!!
فکر کنم برای کسانی که به افسانه های چینی - ژاپنی علاقه داشته باشند این بهترین انتخاب باشه ;)

ولی به هر حال تیم نینجا رو نباید دسته کم گرفت
برادر من تيم نينجا كجا بود؟ سازنده ي بازي تئوري نينجا هست كه كلآ ربطي به تيم نينجا و سازندگان نينجاگايدن نداره. ناشر بازي هم خود سونيه.(امروز تو يه سايتي زده بودن اين بازي اول ميخواست براي Xbox 1 بياد كه بعدآ منتفي شد و شد براي PS3 ! :eek: )

اي كاش فقط اين ناريكو يه لانچيكو هم داشت. ديگه همه چي تكميل بود. چه حالي ميداد...

ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید
درسته که دمو این بازی یکم بعضی ها رو ناامید کرد ولی به هر حال تیم نینجا رو نباید دسته کم گرفت و اینم بگم که قبل از این که این دمو در PSN قرار بگیره توی خیلی از نمایشگاه های بازی دموی قابل بازیش در معرض دید عموم قرار گرفت و تقریبا میشه گفت بیشتر بازی باز ها از بازیه با عظمتی صحبت میکردن پس تا انتشار بازی صبر کنید

خواهش میکنم مستر جان ;)
فقط سازنده ی این بازی Team Ninja نیست و Heavenly Sword اولین بازی شرکت بازیسازی جدید Ninja Theory هستش .
در عظمت بازی که شکی نیست . به هر حال باید تا زمان ریلیز بازی صبر کنیم . ما که خیلی دوست داریم بازی فوق العاده و بی نقصی رو تجربه کنیم :love::love:

بله واقعا عالیه و تا اودن GoW 3 و Prince 4 بهترین انتخاب برای بازی های سبک اکشن/شمشیری هست:)

و البته تا اومدن سرور سبک Fantasy Action Adventure (همون اکشن/شمشیری خودمون) یعنی : Ninja Gaiden II :love::love:

من فقط یه چیزیو توش موندم اونم اینکه چرا Gamespot سبک این بازی رو زده Beat-'Em-Up :eek::eek: (دقیقا هم سبک با بازی مزخرف Dynasty Warriors: Gundam :sick:)
در حالی که از دمو های این بازی کاملا مشخصه که این بازی در سبک Fantasy Action Adventure و هم سبک با بازیهای G.O.W & N.G هستش :-"

اونجوری که تصاویر و تریلر ها نشون می دن به احتمال زیاد بازی محیط تقریبا مرده ای رو باید داشته باشه ! که اونم به لطف گیم پلی و جذابیت داستان باید بر طرف بشه .
در ضمن من یکی که اصلا از طراحی شخصیت هاش خوشم نمیاد ! حالا که اومدن زن رو شخصیت اول کردن آخه این چه قیافه ای هست درست کردن ؟ اون یکی دختره که انگار سرتان داره !
حداقل چهره هاشون رو ردیف می کردن یه وقت اگر کسی اومد تو اتاق بازی نگن این چه بازی جمش کن ( مخصوصا پدر و مادر ) اگه طرف قیافه داشته باشه می گن خود پس حق داشته ( در این مورد مخصوصا پدر یا برادر ) :biggrin1:

فقط سازنده ی این بازی Team Ninja نیست و Heavenly Sword اولین بازی شرکت بازیسازی جدید Ninja Theory هستش .

برادر من تيم نينجا كجا بود؟ سازنده ي بازي تئوري نينجا هست كه كلآ ربطي به تيم نينجا و سازندگان نينجاگايدن نداره. ناشر بازي هم خود سونيه.(امروز تو يه سايتي زده بودن اين بازي اول ميخواست براي Xbox 1 بياد كه بعدآ منتفي شد و شد براي PS3 ! )

منو از این بابت ببخشید من فکر میکردم نینجا تئوری و تیم نینجا یکی هستن و تنبلی کردم نرفتم یه سرچ بکنم حالا شما به دل نگیرید:):blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or