عکس های جدید از Uncharted: Drakes Fortune

Wroth Master

کاربر سایت
64051_med.jpg

بازي بدي نشده هااااا:love: دموهاشو كه ميديدم تركيبي از كينگ كونگ و POP بود:love: محيطش شبيه كينگ كونگ , پريدن و از ديوار بالا رفتن و اينجور چيزاش شبيه POP:love: فك كنم بازي خيلي خوبي از آب در بياد :love:

بازي بدي نشده هااااا:love: دموهاشو كه ميديدم تركيبي از كينگ كونگ و POP بود:love: محيطش شبيه كينگ كونگ , پريدن و از ديوار بالا رفتن و اينجور چيزاش شبيه POP:love: فك كنم بازي خيلي خوبي از آب در بياد :love:

من از فیزیک و گرافیکش خیلی خوشم اومده ، یه سبک خاصی داره ...
امیدوارم Gameplay خوبی داشته باشه ...

من از فیزیک و گرافیکش خیلی خوشم اومده ، یه سبک خاصی داره ...
امیدوارم Gameplay خوبی داشته باشه ...
در مورد گیم پلیش که واقعا محشره یه سر به لینک زیر بزنید.
اطلاعات مفصل درباره بازی Uncharted: Drake's Fortune
ولی فقط طبق تریلرهایی که من از گیم پلی بازی دیدم به نظرم یکم بازیش سخت و گیج کننده بود ولی نکته خوبی که دیدم این بود که طرف 3-4 بار یه مرحله رو بازی می کرد هر دفعه اتفاق های مختلفی می افتاد و از راه های مختلف بازی را تمام می کرد که به نظر من محشره

این بازی از نظر گرافیک , طراحی کاراکتر ها عالیه ولی از نظر گیم پلی حرفی برای گفتن نداره :-"

ازه همه نظر عالیه ! گرافیک ، کاراکتر ، و حتی گیم پلی خوبی رو داره
اگه شما تریلرهاشو دیده باشی میبینی که گیم بازی هم قشنگه فقط باید یه گیمر بشینه بازی کنه ! تا قشنگ از آب در بیاد !:biggrin1:

ازه همه نظر عالیه ! گرافیک ، کاراکتر ، و حتی گیم پلی خوبی رو داره
اگه شما تریلرهاشو دیده باشی میبینی که گیم بازی هم قشنگه فقط باید یه گیمر بشینه بازی کنه ! تا قشنگ از آب در بیاد !:biggrin1:
تمام تریلر ها شو دیدم که این حرفو زدم(حتی e3 پارسالش)
من این تریلرها(shootout gpmontage junglefighting deathsdoor) از uncharted رو که مربوط به گیم پلیش هستش و تو e3 نشون دادن , رو دیدم , تیر زدن و تیر خوردنش خیلی بد ساخته شده , سیستم کاور گرفتنش و تیر زدن با اون کلت اصلا جذاب نیست(بعضی جاها خنده داره) و واقعا چیز نویی درش دیده نمی شه و در حقیقت خوب نساختنش
از اون بازی هایی که به گرافیک بیش تر از gameplay اهمیت میدن

امین جان این عکس هایی که گذاشتی همونایی هست که من گذاشتم؟!

این طور به نظر میاد!:biggrin1:
من معمولا نمیزارم همه ی عکس ها ل.ود بشه stop میکنم و پست میدم واسه همین اشتباه رخ داده
شرمنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or