عکس های جدید از Quantum Theory

• Thread starter Thread starter 浪人
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

浪人

کاربر سایت
آخرین ویرایش:
خودشون رو مسخره کردن... گیرز آو وار با فرهنگ ژاپنی.
عزیزه من تا تقلیدی نباشه که پیشرفتی هم حاصل نمیشه؟
مگه تو گیم چندتا سبک گیم پلی میشه ساخت؟
حالا این یکی هم به گیرز شباهت پیدا کرده

عزیزه من تا تقلیدی نباشه که پیشرفتی هم حاصل نمیشه؟
مگه تو گیم چندتا سبک گیم پلی میشه ساخت؟
نمونه داریم تا نمونه.(قبل از عکس العمل بقیه پست رو بخونید)
به نظر من این نشون میده تکمو خیلی از کشورهای دیگه بیخبره، دلیل حرفی هم که زدم همین بود.(اگر اجازه بدید من نفسی بکشم و دلایلم رو بگم قبل ازینکه عکس العملهای شدیدتر انجام بدید)

این بازی از تریلرش بر میاد که تهیه کنندگان این بازی فکر کردن یک مرد خوشتیپ با یک زن خوشگل رو به استیل عنیمه بکشن، تنشون یک زره خفن بکنن، اونوقت یک تریلر نشون بدن که مثل اجنه از جلوی تیرها جاخالی میدن و با زبان اشاره ی ارتشی صحبت میکنن(تریلر بازی رو ببینید اگر ندیدید تا بفهمید)، یعنی کاملا فکرشون منتهی و خالیه. ژاپنیها میخوان بازی در زیرسبک شوتر بسازن باید به نمونه های کشور خودشون مراجعه کنن، که همون MGs هست مسلما.

نه اینکه یک بازی آمریکایی رو نمونه قرار بدند و وقت و هزینه ی خودشون رو اعمال کنن. (امیدوارم ازین پست من برای خودتون تفسیر نکنید که Geow بده، همه ی بازیهای آمریکایی متوسط رو به خوب هستن و شاهکار هم کم ندارن. هروقت معادل عبارت "بازی امریکایی" شد "بازی بد"، اونوقت یک عکس العمل شدید نسبت به این حرفم نشون بدید.)

آمریکا و ژاپن تنها وجه تشابهشون اینه که دوتاییشون کشورن و دوتاییشون آدمیزاد، وگرنه من هیچ چیز شبیه به هم در این دو ملت نمیبینم که ژاپنیها بخوان از بازیهای آمریکایی تقلید و نمونه برداری کنند.

نکته: با کمی تفکر متوجه میشیم این پست "احمال سلیقه" نیست بلکه اسمش هست "نظریه شخصی" که توی سایت هرکس منطقی و غیرمنطقی میده.

البته بعد از جنگ جهانی دوم که ژاپن از امريکا شکست خورد و الان ارتش امريکا در يک جزيره و سلطه اقتصادی امريکا روی اين کشور هست ... فرهنگ ناب ژاپن ديگه مثل سابق نيست...

که خود آدم هايی که سن و سالی ازشون گذشته به اين مسئله شاکی هستن که فرهنگ ژاپن داره نابود ميشه.

راجع به عکس های بازی.. قشنگه... ولی من انتظار يک بازی بزرگ رو از اين بازی ندارم... چشم آب نميخوره

درود
محمد جون شباهت "یکم" براش "کمه"
71.gif
ولی درکل هیچ اشکالی نداره
43.gif
.

گرافیک بازی بد نیست. خیلی هم شبیه GeOW و UE3.0 هستش.
البته عکس‌هایی که خیره کننده هستن واضح از پیش رندر شده هستن. وگرنه گرافیک به غیر از یه سری نکات چیز خاصی نداره خصوصا از منظر نورپردازی و سایه‌زنی که اصلا در حد بازی بزرگی مثل GeOW نیست. ضمن اینکه ALIASING در عکس‌های ریل تایم بیداد میکنه. در کل بازی فضاسازی جالبی داره ولی بیشتر به این میخوره که شرکت سازنده قصد داره از جای خالی عنوانی مثل GeOW روی کنسول سونی استفاده کنه.
شباهت این عنوان هم به گیرز خیلی بیشتر از یه کم هستش. منتها سعی شده به جای فضاسازی و معماری گوتیک موجود در گیرز از معماری‌ها و فضاسازی‌های بازی‌های ژاپنی خصوصا JRPGها استفاده بشه. طراحی کاراکترها هم همین موضوع رو تائید میکنه. ضمن اینکه نکته عذاب‌آور دیگه در همین مورد نمود پیدا میکنه که سعی سازنده برای حفظ شباهتهایی میون مارکوس فینیکس بازی گیرز در طراحی کاراکتر اصلی این بازی هستش.
لااقل امیدوارم تقلید خوبی باشه ولی تا اینجا که... .

اصلا از كلمه تقليد خوشم نمياد . به دهان ؟آوردن كلمه تقليد كاملا اشتباهه . اگر بخوايم با اين چشم به يه چيز نگاه كنيم بايد كله صنعت بازي را بگيم تقليد بوده !
همين بازي كه كه ميگيد از gow تقليد كرده اصلا عيبي نداره فقط اگه بتونه گيم پلي خوبي داشته باشه و جذاب, با يه بازي خوبي طرف هستيم البته من كه چشم اب نميخوره , چون تقليد كردن هم سخته !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or