شما امکان این مقایسه رو از نزدیک داشتید؟ من خودم مقایسه این دو مدل رو فقط از اینترنت و ریویوها دیدم که البته اکثریت (بویژه منابع معتبر) همین نظر شما رو داشتن گرچه تاکید میشد که برتری رنگ UCDM وقتی که ایندو کنار هم مقایسه میشن قابل فهم هست و در حالت عادی UCDP هم نمایش رنگ خیلی خوبی داره. من طبعا امکان تست UCDM رو از نزدیک نداشتم اما میتونم بگم تا اینجا که توان نمایش رنگش از بقیه مانیتورهایی که من تا الآن تجربه کردم بالاتر بوده و ازین نظر راضی هستم (بقول برخی کامنت گذاران میشه با افزایش Saturation شدت رنگی بعضا در حد UCDM گرفت)
شخصا به دلیل همینکه نمیتونستم نور اتاق رو کنترل کنم باعث شد سمت UCDM نرم. البته همونطور که میدونید این مانیتور مانند بقیه QD-OLEDها یه مشگل دیگه هم با نور زیاد محیط داره و اونم ایجاد یکجور هاله بنفش رنگ در پس زمینه تیره هست (خودشون به این پدیده میگن Raised Black) که ترسیدم نتونم باهاش کنار بیام. مورد سومی هم که موجب عدم انتخاب UCDM شد مشکلی بود که بیشتر دیدم کامنت گذاران (و نه ریویوئرها!) بیان کرده بودن و اون مسئله خستگی چشم Eye Strain بود. منم دقیقا جزو کسانی هستم که سابقه خستگی و بعضا درد چشم دارم و این موضوع برام خیلی مهم بود. خوشبختانه بعد از نزدیک به یکماه استفاده از UCDP دچار این مشکل نشدم 
اما در کل اگه بخوام به دوستانی مانند [USER=28951]@Rize Mize[/USER] توصیه کنم باید بگم اولویت رو بزارید روی UCDM چون اگه از ایرادت کوچکی که اشاره شد (و بیشتر هم مربوط به قضیه نور محیطی هست) بگذریم قطعا UCDM اگه بهتر از UCDP نباشه قطعا کمتر هم نیست. بویژه که متاسفانه قیمت UCDP بصورت غیر منطقی بالاتر هست (با وجودیکه قیمت پایه هر دو مانیتور یکی هست یعنی 1300دلار!).