عکسهای جدید از Killzone 2

finalgod

کاربر سایت
6fkgv3l.jpg

6au3fv6.jpg

بنظرم گرافيكش با تريلر e3 2007 متفاوت هست . اينجا تصاوير اصلا مات نيست و رنگ ها خيلي شفاف هستند . كلا ميتونم بگم عالي .
این عکسا دقیقا از همون تریلر گرفته شده;)

اما بازم تو تلير گرافيك خودشو بيشتر نشون مي داد
راستي اين پست اول هم اينقدر نقل قول نكنيد 200 تا عكس تكراري بايد با هم بياد بالا برا ماها كه adsl نداريم كلي زمان مي بره:biggrin1:

راستي اين پست اول هم اينقدر نقل قول نكنيد 200 تا عكس تكراري بايد با هم بياد بالا برا ماها كه adsl نداريم كلي زمان مي بره
پسر سوتی چرا میدی؟ :cheesygri
همه این عکسا یه لینک داره و یه بار لود میشه;)
پس چرا تکسچر هاش ایراد نداره ؟؟؟
خوب قرار نیست تا ابد بد باشه که:cheesygri 8 ماه مونده تا بازی بییاد مطمینن درستش میکنن دیگه

اینم یه مقایسه بین عکسهای جدید و قدیم

54973eo.jpg

6au3fv6.jpg

54jwl0i.jpg

6co4kkn.jpg

چیزی که کاملا مشخصه اینه که texture ها خیلی بهتر شده و نورپردازی هم بیشتر شده به امید اینکه گیم پلی بازی هم مثل گرافیکش عالی باشه:biggrin1:

چیزی که کاملا مشخصه اینه که texture ها خیلی بهتر شده و نورپردازی هم بیشتر شده به امید اینکه گیم پلی بازی هم مثل گرافیکش عالی باشه
این تصاویر از همون ترایلر E3 هستش! دیگه "تکسچر و نورپردازیش بهتر شده" دیگه چیه؟

این تصاویر از همون ترایلر E3 هستش! دیگه "تکسچر و نورپردازیش بهتر شده" دیگه چیه؟

اینی که گفتی یعنی چی؟دیگه هر ادمی راحت تشخیص میده که این سه تا عکسی که تازه منتشر شده نسبت به تریلر E3 خیلی بهتره شما اگه از بازی خوشت نمیاد مجبور نیستی پست الکی بدی

اینی که گفتی یعنی چی؟دیگه هر ادمی راحت تشخیص میده که این سه تا عکسی که تازه منتشر شده نسبت به تریلر E3 خیلی بهتره شما اگه از بازی خوشت نمیاد مجبور نیستی پست الکی بدی
عزیز من این عکسایی که شما گذاشتی فقط کیفیتش بهتره! دلیلشم اینه که از روی ترایلر Hd و با کیفیتش گرفته شده!

عزیز من این عکسایی که شما گذاشتی فقط کیفیتش بهتره! دلیلشم اینه که از روی ترایلر Hd و با کیفیتش گرفته شده!

مجيد جان اگه دقت كني كمي فرق ميكنه . من خودم تريلر اين بازي را دارم همون hd .

اين عكس مربوط به تريلر e3 2007 هست حتي ميشه از رعدوبرق كه در تصوير هست فهميد كه دقيقا مال تريلر اينگونه بود .
54jwl0i.jpg

اگه به اين عكس دقت كني رنگ ها كمي شفافت تر هستند . و اون رعد و برق باريك تر هست !
6co4kkn.jpg

البته هيچ معلوم نيست ممكنه به صورت نرم افزاري اين بلا را سرش بيارن نه خود بازي ساز !! ولي فكر نكنم .

مجيد جان اگه دقت كني كمي فرق ميكنه . من خودم تريلر اين بازي را دارم همون hd .

اين عكس مربوط به تريلر e3 2007 هست حتي ميشه از رعدوبرق كه در تصوير هست فهميد كه دقيقا مال تريلر اينگونه بود .
ببین آقا فرخ من خودم 3 تا ترایلر HD از همین ترایلر دارم که هر 3شون با هم فرق دارن!
اگه خواستی بگو از هر سه شون برات عکس بزارم تا تفاوتشونو ببینی.
اون مات بودن و رعد و برقی هم که میگی مربوط به رزولوشن تصویر که اونی که بهتر رزولوشن بالاتری داره. همین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or