فوق العاده بود دمت گرم فكر كنم با اين حال.اپيك گيم بايد كاسه كوزشو با unreal engine3ببنده بره ددر .تا چندي ديگه ملت به جاي اينكه برن موتوره اپيك رو بخرن ميان cryengineرو ميگيرن.اميدوارم فرا گير بشه فلا كه فقط يك شركت تا حالا حق استفاده از اين موتور رو خريده اسمه بازيشو يادم نيست ولي سازندهاش گفتن از cryseisهم گرافيك بهتري داره.البته جان كارمك (id software)يك موتور طراحي كرده فوق العاده است كه فعلا چيزي ازش نديديم ولي صد در صد از همه اين موتورها بهتره كه احتمالا رو wolfnshtine 3اعمال ميشه در هر صورت خيلي خوب بود.
فوق العاده بود دمت گرم فكر كنم با اين حال.اپيك گيم بايد كاسه كوزشو با unreal engine3ببنده بره ددر .تا چندي ديگه ملت به جاي اينكه برن موتوره اپيك رو بخرن ميان cryengineرو ميگيرن.اميدوارم فرا گير بشه فلا كه فقط يك شركت تا حالا حق استفاده از اين موتور رو خريده اسمه بازيشو يادم نيست ولي سازندهاش گفتن از cryseisهم گرافيك بهتري داره.البته جان كارمك (id software)يك موتور طراحي كرده فوق العاده است كه فعلا چيزي ازش نديديم ولي صد در صد از همه اين موتورها بهتره كه احتمالا رو wolfnshtine 3اعمال ميشه در هر صورت خيلي خوب بود.
ممنونفکر کنم بعضی ها موتور بازی رو همون چرخ دنده ها قاطی کنند.(شما رو نگفتم مبتدی ها منظورمه)ببحشید Wolfenestain 2 کی اومد که شما نوشتید Wolfenstain 3 . من هر جا رفتم بازی Wolfenstain 1 رو 2 می فروختند.
return to castle of wolfnshtine2رو شما بازي نكردي؟؟؟؟![]()
دست درد نکند عکس های جالبی
ایا دموی برای نمایش گذاشتن قدرت موتورCryENGINE 2 هست اگر هست لطفا بذار تا ببینیم؟
دست درد نکند عکس های جالبی
ایا دموی برای نمایش گذاشتن قدرت موتورCryENGINE 2 هست اگر هست لطفا بذار تا ببینیم؟
ديگه شما بازي اي بهتر از crysis ميخواين كه قدرت اين موتور را نشون بده ؟
ديگه شما بازي اي بهتر از crysis ميخواين كه قدرت اين موتور را نشون بده ؟
با اینکه Crysis از موتور CryENGINE 2 بهره میبره اما عکس های منتشر شده مربوط به ورژن جدیدی از موتور CryENGINE 2 میباشد . New CryENGINE 2 به مراتب بهتر از CryENGINE 2 ی هست که در بازی Crysis به کار رفته .
موفق باشید .
نخير شما مثل اينكه متن اصلي خبر را متوجه نشديد :
CryENGINE 2 - New Images
اين يعني اينكه عكسهاي جديد از موتور CryENGINE 2 .
هنوز بسم الله CryENGINE 2 ميخواد خودشو نشون بده اونم در بازي crysis يه نسخه ديگه از موتور اومد![]()
ببين عزيزم بازم هيچ فرقي نميكنه .
Check out the first images of new CryENGINE 2 powered real-time 3D models from
اينجه منظورش اين نيست كه موتور جديدي درست شده .
همين كه گفتم اين معني را ميده :
اولين تصاوير از موتور جديد CryENGINE 2 كه به صورت real-time هست .
منظور از موتور جديد اين نيست كه كلا موتور جديدي هست بلكه اينو ميگه كه موتور cryengine 2 جديد هست . خوب معلومه كه اين موتور جديده قديمي نيست كه .
اگه موتور جديدي در كار بود مثلا ميگفتند CryENGINE 2.1 يا CryENGINE ورژن 2.1
حالا بازم اون لينكي كه به من دادي بالاش متن خبرش نوشته :
CryENGINE 2 - New Images
مطمعن باش همين چيزي هست كه من دارم ميگم نه چيز ديگه .
ممنون از توضیحات شما .
اما همانطور که خودتون هم میبینید نوشته first images of new CryENGINE 2 . یعنی اولین عکسهای منتشر شده از ... .
پس صددرصد این موتوری نیست که در Crysis به کار رفته و میشه گفت ورژنی جدید از این موتور هست که اولین عکسهای مربوط به اون پخش شده .