بازی جدید توسط موتور قدرتمند Unreal Engine 3 در سبک FPS و موضوع WWI برای 360 و PS3 در تابستان 2008 منتشرخواهد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیق تر در دسترس نیست.
در حال حاضر اطلاعات دقیق تر در دسترس نیست.
آخرین ویرایش:
World War 2 منظورته دیگه ؟ چون WWI میشه جنگ جهانی اول!بازی جدید توسط موتور قدرتمند Unreal Engine 3 در سبک FPS و موضوع WWI برای 360 و PS3 در تابستان 2008 منتشرخواهد شد.در حال حاضر اطلاعات دقیق تر در دسترس نیست.
World War 2 منظورته دیگه ؟ چون WWI میشه جنگ جهانی اول!
خوب این بازی اسم نداره هنوز؟ ناشر چی؟ استادیوش چی؟
اصلا کجا داره ساخته میشه؟! رو هوا که نیست خدای نکرده؟! :biggrin1:
Hour of Victory 2![]()
Hour of Victory 2![]()
Bethesda اگه استادیو باشه خودش بازی بسازه که جای هیچ نگرانی وجود نداره.Rogue Warrior یکی از شاهکار های Bethesda Softworks که برای سال 2008 منتشر میشه و سازنده اون استدیو zombie بازی فوق العاده ای خواهد شد.
Bethesda اگه استادیو باشه خودش بازی بسازه که جای هیچ نگرانی وجود نداره.
ولی ایشون توی این بازی ناشر هستن و هر شرکتی هم بازی خوب بد داره.
این عکس هم من نمیدونم کجاش شاهکاره! :confused:یکی از چرت ترین گرافیک ها داره (فعلا،بعدا معلوم نیست چی بشه) خدایش Hour Of Victory گرافیکش قشنگتر از اینه.
اگه من اشتباه میکنم یه خورده واسم توضیح بده ببینم عکسهای این بازی چی داره که من نمیتونم به شاهکار بودنش پی ببرم؟؟
نه اتفاقا من خیلی راحت با همین چند تا عکس به این نتیجه رسیدم که این بازی یکی از چرت ترین گرافیک ها رو در بین بازیهای الان داره (که در حال ساخت هم هستن) حالا اگه شما خیلی اسرار داری که این بازی خوب میشه خب شاید این اتفاق نیفتاد و فعلا بازی نیست که بشه روش حساب خاصی باز کرد.شاید شما بخاطر اینکه اسم Bethesda روی این بازیه خیلی امید داری بهش ولی ناشر دخالت زیادی توی ساخت بازی نمیتونه بکنه (یا به عبارت دیگه معجزه نمیتونه بکنه!)عکس رو نبین!شاهکار عکس نیست
هر چیزی فقط به گرافیک ختم نمیشه تکنیک ها و خرجی که برای بازی میشه هم مهمه!
شاهکار: نظر شخصی در آینده ثابت میشه!