عنوان WWI جدید با Unreal Engine 3

rezaigi2004

کاربر سایت
بازی جدید توسط موتور قدرتمند Unreal Engine 3 در سبک FPS و موضوع WWI برای 360 و PS3 در تابستان 2008 منتشرخواهد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیق تر در دسترس نیست.

آخرین ویرایش:
بازی جدید توسط موتور قدرتمند Unreal Engine 3 در سبک FPS و موضوع WWI برای 360 و PS3 در تابستان 2008 منتشرخواهد شد.در حال حاضر اطلاعات دقیق تر در دسترس نیست.
World War 2 منظورته دیگه ؟ چون WWI میشه جنگ جهانی اول!
خوب این بازی اسم نداره هنوز؟ ناشر چی؟ استادیوش چی؟
اصلا کجا داره ساخته میشه؟! رو هوا که نیست خدای نکرده؟! :biggrin1:

World War 2 منظورته دیگه ؟ چون WWI میشه جنگ جهانی اول!
خوب این بازی اسم نداره هنوز؟ ناشر چی؟ استادیوش چی؟
اصلا کجا داره ساخته میشه؟! رو هوا که نیست خدای نکرده؟! :biggrin1:

Kuju is promising to set new high standards in the first-person genre with its new Unreal Engine 3 shooter, To End all Wars, in development for 360 and PS3 and due to release in summer 2008.

It's to World War I we go, this game set in the war-torn trenches of Europe, and Kuju hopes to put together the most accurate recreation of the conflict ever.

من ترجیح میدم این شرکت ها اصلا دور ور UE3 نپلکن!:)چون به 3 بازی و گند کاریش نمیارزه...
اگه اسم این انجین بمونه واسه G.O.W خیلی بهتره چون این شرکتها دارن از اسم این انجین استفاده میکنن نه از خود انجین!

اینم که دیگه از الان مشخصه چی میخواد بشه!! اون HoV که WWII بود با اون دک و پوزش با مخ خورد زمین اینم که WWI هست دیگه خدا رحم کنه!!! نه اسلحه خوبی وجود داشته اون زمان نه امکانات درست و حسابی بوده...فکر کنم امتیاز 0 کسب کنه از GS :laughing:
بهر حال UE3 انگار شورش در اومده و هرکی از راه میرسه میخواد با این انجین کار کنه و آشغال بده تحویل ملت.
Rogue Warrior هم بازی خیلی قشنگیه اگه نمیشناسینش! :laughing:

Rogue Warrior یکی از شاهکار های Bethesda Softworks که برای سال 2008 منتشر میشه و سازنده اون استدیو zombie بازی فوق العاده ای خواهد شد.

935989_20061207_screen002.jpg

Rogue Warrior یکی از شاهکار های Bethesda Softworks که برای سال 2008 منتشر میشه و سازنده اون استدیو zombie بازی فوق العاده ای خواهد شد.
Bethesda اگه استادیو باشه خودش بازی بسازه که جای هیچ نگرانی وجود نداره.
ولی ایشون توی این بازی ناشر هستن و هر شرکتی هم بازی خوب بد داره.
این عکس هم من نمیدونم کجاش شاهکاره! :confused:یکی از چرت ترین گرافیک ها داره (فعلا،بعدا معلوم نیست چی بشه) خدایش Hour Of Victory گرافیکش قشنگتر از اینه.

اگه من اشتباه میکنم یه خورده واسم توضیح بده ببینم عکسهای این بازی چی داره که من نمیتونم به شاهکار بودنش پی ببرم؟؟

Bethesda اگه استادیو باشه خودش بازی بسازه که جای هیچ نگرانی وجود نداره.
ولی ایشون توی این بازی ناشر هستن و هر شرکتی هم بازی خوب بد داره.
این عکس هم من نمیدونم کجاش شاهکاره! :confused:یکی از چرت ترین گرافیک ها داره (فعلا،بعدا معلوم نیست چی بشه) خدایش Hour Of Victory گرافیکش قشنگتر از اینه.

اگه من اشتباه میکنم یه خورده واسم توضیح بده ببینم عکسهای این بازی چی داره که من نمیتونم به شاهکار بودنش پی ببرم؟؟

عکس رو نبین!;) شاهکار عکس نیست

هر چیزی فقط به گرافیک ختم نمیشه تکنیک ها و خرجی که برای بازی میشه هم مهمه!

شاهکار: نظر شخصی در آینده ثابت میشه!

عکس رو نبین!;) شاهکار عکس نیست

هر چیزی فقط به گرافیک ختم نمیشه تکنیک ها و خرجی که برای بازی میشه هم مهمه!

شاهکار: نظر شخصی در آینده ثابت میشه!
نه اتفاقا من خیلی راحت با همین چند تا عکس به این نتیجه رسیدم که این بازی یکی از چرت ترین گرافیک ها رو در بین بازیهای الان داره (که در حال ساخت هم هستن) حالا اگه شما خیلی اسرار داری که این بازی خوب میشه خب شاید این اتفاق نیفتاد و فعلا بازی نیست که بشه روش حساب خاصی باز کرد.شاید شما بخاطر اینکه اسم Bethesda روی این بازیه خیلی امید داری بهش ولی ناشر دخالت زیادی توی ساخت بازی نمیتونه بکنه (یا به عبارت دیگه معجزه نمیتونه بکنه!)
بلاخره همین عکسها حداقل کاری که میتونن بکنن اینه که گرافیک بازی رو نشون بدن...خود بازی هم از الان اصلا مشخص نمیشه چجوریه پس این نظر دادن ها بی فایدست.شاید تا 2008 که میخواد بیاد تغییرات زیادی کنه ولی چیزی که الان داریم میبینیم از این بازی خیلی (خیلی) کمتر از اون چیزیه که بخواد تبدیل به یک شاهکار بشه.

E3 امسال هم خبری از این بازی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or